kullandığım iki yöntem
1- boş bir disketi biçimlendiriyorsun, MS-DOS başlangıç disketi oluştur diyorsun, sonra pasword chan... diye bir program var PWDC... ismi o dosyayı diskete atıyorsun, BOOT menüden disketi öne al makina sana nereyi kırmanı istiyorsan oraya götürür, yönergeleri takip edersin
DİSKETLE KIRARSAN ADMİN ŞİFRESİNİ UÇURUYOR admin girecen zaman hiç bir şey yazmıyorsun!!! mesela bizim işyerinde şifre kırdıktan sonra ağ kablosunu takarsan hemen admin şifresini buluyor makina yeniden kırmak gerekiyor, işin bitine kadar ağ kablosunu takmıcan yani
2- burda arkadaşların da bahsettiği şekilde CD den, bulman mümkün BOOT ederken CDR seçiyorsun makina başlıyor, önce format atacak gibi dosya kopyalıyor vs. sonra bize yarayacak ekran geliyor, orda da yönergeleri takip edip hangi kullanıcının şifresini uçuracaksan onu soruyor ordan admini seçiyorsun işlem tamamlanınca şifren 12345 oluyor, değiştirmiş oluyor
yukarda da belirttiğim gibi bizim kurum, ağzımdan kaçtı ya

bizim işyeri çok sağlam ve zalim bir ağa sahip

umarım sende de böyle bir bela yokturdur. mesela limewire kurabilirsin bizde şifreyi kırıp, çalışmaz, adminde çalışmaz, adminde sadece işyerinin bak bu sefer kurumun demedim

sitesine gidebilirsin, başka yere gidiş yok, program kursan çalıştıramıyorsun, msn kur çalışmaz.
burdan ilerisini teknik bilgisiyle devam ettirebilecek bir arkadaşımız varsa mesajlarını okumaktan büyük zevk alacağım, umarım benim gibileri için de küçük bir yardım yapmış olur arkadaşlar