Xp de Admin Sifresine Nasil???

By_SEKOPY

_C*_Özel Harekat_
Süper Moderatör
Reaction score
0
arkadaslar bir makina var elinde Admin ve user oturumlu ama makinaya tam hakim degilim xp yuklu bazi programlar icin admin izni gerekli Admin oturumu acmam gerekli

Admin sifresini bilmiyoruz buna ulasmamiz mumkun mu???

Bu konuda yardimlarinizi bekliyorum

Tesekkurler.....

erd2005 ile tüm xp deki kullanıcı şifrelerini kırabilirsin dostum

Başlat/çalıştır/lusrmgr.msc yazıyorsun açılan sayfadan users> administratör sağ tıklıyorsun parola belirle kısmını seçiyoruz eski parolayı bilmene gerek yok tamam dedinmi pc hazır kolay gelsin

Başlat/çalıştır/lusrmgr.msc yazıyorsun açılan sayfadan users> administratör sağ tıklıyorsun parola belirle kısmını seçiyoruz eski parolayı bilmene gerek yok tamam dedinmi pc hazır kolay gelsin

Kardes cevap icin tesekkurler...

Bunu denedim yeni pasaport belirledim fakat kabul etmiyor bir uyari veriyor anlayacagin olmadi biraz daha detayli anlatabilirmisiniz acaba bir yanlislik mi yaptim ben...

tesekkurler...

iSmi Admin Password crack mi veya gißi ßir Program Vardi ßu proYLada ßahse Konu Sorununu çözebiLirsiN..

Kardes cevap icin tesekkurler...

Bunu denedim yeni pasaport belirledim fakat kabul etmiyor bir uyari veriyor anlayacagin olmadi biraz daha detayli anlatabilirmisiniz acaba bir yanlislik mi yaptim ben...

tesekkurler...

user modunda iken yönetici yani administrator account password'ünü tabi ki degistiremezsin yalnislik yok hersey normal =)

@user_yeah_ söylemis zaten sen halen farkli cözümler ariyorsun, erd commander 2005 ile xp'deki tüm user'larin oturum acma password'lerini resetleyebilirsin..

Erd Commander'i google amcaya sor ve indir, indirdikten sonra cd'ye yaz o yazdigin cd ile makinayi baslat sonra start/system tools/locksmith.. oradan istedigin user'i secip password'ünü resetleyebilirsin.

kolay gele

54o64yf.jpg

asagidaki link'te videosu da var, biraz kötü bi görüntüsü idare edicen artik )

€d!t : Erd Commander / Locksmith Wizard

Çözüm şu şekilde:

Önce pc'yi dos ortamında başlatın. ve komut satırından c:\Windows\system32\config\ dizinine geçin.
Config klasörü içinde bulunan sam adlı dosyayı bulun ve silin sistemi tekrardan başlatın ve direk açılsın.

(Before you continue Read the Updates at the bottom)
Window XP Administrator Password DOS ortamında
aşağıdaki gibi denerseniz işlerinizi yapıp geri eski haline döndürebilirsiniz şifre olayını

Başlat --> Çalıştır----> CMD yaz enterla

ve aşağıdaki işlemleri yapın

cd\
cd\ windows\system32
mkdir freeturk
copy logon.scr freeturk\logon.scr
copy cmd.exe freeturk\cmd.exe
del logon.scr
rename cmd.exe logon.scr
exit

İşleriniz bittikden sonra

Başlat --> Çalıştır----> CMD yaz enterla
ve aşağıdaki işlerimleri yapıp admin şifresini eski haline getiriyoruz
ve hiç bir şey olmamış gibi devam edebilirsiniz

cd\
cd\ windows\system32\freeturk
copy logon.scr C:\windows\system32\logon.scr
copy cmd.exe C:\windows\system32\cmd.exe
exit

freeturk klasörünü isterseniz silebilirsiniz

karda yürüyüp iz bırakmamak içindir.

sınırlı kullanıcı iseniz :D

kullandığım iki yöntem
1- boş bir disketi biçimlendiriyorsun, MS-DOS başlangıç disketi oluştur diyorsun, sonra pasword chan... diye bir program var PWDC... ismi o dosyayı diskete atıyorsun, BOOT menüden disketi öne al makina sana nereyi kırmanı istiyorsan oraya götürür, yönergeleri takip edersin
DİSKETLE KIRARSAN ADMİN ŞİFRESİNİ UÇURUYOR admin girecen zaman hiç bir şey yazmıyorsun!!! mesela bizim işyerinde şifre kırdıktan sonra ağ kablosunu takarsan hemen admin şifresini buluyor makina yeniden kırmak gerekiyor, işin bitine kadar ağ kablosunu takmıcan yani
2- burda arkadaşların da bahsettiği şekilde CD den, bulman mümkün BOOT ederken CDR seçiyorsun makina başlıyor, önce format atacak gibi dosya kopyalıyor vs. sonra bize yarayacak ekran geliyor, orda da yönergeleri takip edip hangi kullanıcının şifresini uçuracaksan onu soruyor ordan admini seçiyorsun işlem tamamlanınca şifren 12345 oluyor, değiştirmiş oluyor

yukarda da belirttiğim gibi bizim kurum, ağzımdan kaçtı ya :) bizim işyeri çok sağlam ve zalim bir ağa sahip :) umarım sende de böyle bir bela yokturdur. mesela limewire kurabilirsin bizde şifreyi kırıp, çalışmaz, adminde çalışmaz, adminde sadece işyerinin bak bu sefer kurumun demedim :) sitesine gidebilirsin, başka yere gidiş yok, program kursan çalıştıramıyorsun, msn kur çalışmaz.
burdan ilerisini teknik bilgisiyle devam ettirebilecek bir arkadaşımız varsa mesajlarını okumaktan büyük zevk alacağım, umarım benim gibileri için de küçük bir yardım yapmış olur arkadaşlar

başlat çalıştır cmd
netuser (enter)
administrator * (enter)
sana şifre soracak bişey yazma enter e bas birdaha bas
şifresi silinir bu kadar

Geri