Windows XP Professional Türkçe + Sp2 + 30.07.2007 Full Update!!!

teşekkürler emeğine sağlık..

Keyloger var diyolar halan daha tesekür ediyorsunuz içinde keyloger trojan virüs olan bir palasıma tesekkür edilmez

abiii ii de bende rapid share üyeliği yok onu nasıl halletcez

sağol kardeşş ellerine sağlık çok işime yarıdı walla

keylogger windows dosyasına mı çakılmış yoksa başka bi dosya mı

onarılabiliyormu yani avast filan ..??

Peki bunun vga ları kırık deil demii bide disk biçimlendiriyomuuu ona göre indircem

dostum linki tıklıyorum siteye giriyo ve şifre istiyo ben indiremedim nasıl olucak

tşkr arkadaşım güzel bişeye benziyo

herkes teşekkür etmiş ama indirip de deneyen 2 kişi var benle beraber. ben indirdim güncelleştirilmelerin yapılıp yapılmadığını şuan anlayamadım ama içinde mtu felan yok sadece açılışta vista görünmü geliyor başka bir değişiklik yok. var bide içinde keylogger vardır.!

Adam içinde keylogger var diyor millette ha bire indirip teşekkür ediyor ben bişey anlamadım,en basit proğramı bile forum sitelerinden indirip yüklemeye korkerken millet Xp yi yüklüyor ne diyim allah akıl fikir versin. :vur

ya arkadaslar indirip kuranlar konu hakkinda mesaj yazssinlar yorum yapsinlarki bizde bilelim calisip calismadigini bos yere tesekkur mesaji yazmayin orda tesekkur butonu diye birsey yapmislar

bilader okadar indirmeye ugraştık hasarlı diyo ayıptır ya insan bi kontrol eder ya

cd key : h8mqw-rpc2v-w2qdc-4gt7d-wwvcc

kardeslik ben bunu ındırdım sora cdye bastm ve bıos ayarını yaptıktan sora f10 dan yenıden baslattım sora cdyı okumuyor :( neden olabilir lütfen cevap verın ?:saskin

Geri