Windows XP Pro | SP3 TR | 24.02.2010 | Sata | Updated + Ekstralar

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
Windows XP SP3 TR 24.02.2010 Updated
Ekstralar: Sata Driver + .Net Framework 3.5 SP1 + Java + Flash + Shockware + SilverLight + DirextX Şubat 2010

6924n4.jpg

2v1nl8z.gif

6p1fdu.jpg

amtk08.jpg

Çalışma Yarı Katılımsızdır.

CD Key İstemez..

Güncellik Durumu: Sistem 24.02.2010 tarihine kadar Microsoft'un çıkardığı her türlü Windows XP Güncellemesini içerir.Ayrıca sistemde Internet Explorer 8 ve Windows Media Player 11 tüm güncellemeleri entegre bir şekilde bulunmaktadır.

Ekstralar: Sisteme istek üzerine Sata Driverler eklenmiştir, sata disklerde sorunsuz kurulum yapabilirsiniz.Ayrıca .Net Framework SP1,Java,Flash,Silverlight,Shockware,DirectX 9 gibi yüklenmesi uzun ve sıkıcı ancak standart bir makinanın ihtiyacı olan temel ve önemli yazılımları içermektedir.Ve bir kaç Küçük Addon vista cursors ve Gelişmiş Denetim masası ve Royale Tema Eklenmiştir.

Çıkarılanlar: Sistemden artık windows için külüstür kaldığını düşündüğüm için MSN Explorer ve Windows Tur kaldırılmıştır.Ayrıca .Net Framework'un yeni ve güncel sürümü eklendiği için eski .Net Framework sürümü kaldırılmıştır.Bunlar dışında hiçbir şey çıkartılmamıştır..

321rapidshare.png

zxpl05.jpg

Linkler uyumludur..Karışık İndirilip birleştirilebilir.

eLLerine sağLık...

allah razı olsun kardeş aradığım bi cdydi. Servise gelen pclere format attığımda bi de güncellemelerini bitirmelerini bekliyodum eline sağlık. Kimsenin aklına korsan yüklüyoruz diye gelmesin müşterinin kendi orijinal keyini sisteme giriyoruz ya da entegre ediyoruz. İyi forumlar.

Süper harbiden, Windows 7 ye kadar bunu kullancam.
Sağol eline sağlık.

Sağol eline saglık.Klavyen güçlü olsun

çok sağol indirip kuruyorum güncelleme sorunu yaşamam değil mi

sağol indirdim şimdi kuruluma geçeceğim paylaşım için sağol

arkadaşım saol herşey için de.. bende bi sorun oluştu.. pc ye format attım windows 7 yüklüydü sıkıldım 7 den xp kuriim dedim hem de güncel olsun die indirdim bu dosyayı fakat format atıp kurarken xp yi kurulumun ortasında reset atıp tekrar kuruluma dewam etmesi gerekirken resetten soora mavi ekran hatası werip makine reset attı... bi türlü kuramadım.. yardımm lütfenn...:crying::crying::crying:

arkadaşım saol herşey için de.. bende bi sorun oluştu.. pc ye format attım windows 7 yüklüydü sıkıldım 7 den xp kuriim dedim hem de güncel olsun die indirdim bu dosyayı fakat format atıp kurarken xp yi kurulumun ortasında reset atıp tekrar kuruluma dewam etmesi gerekirken resetten soora mavi ekran hatası werip makine reset attı... bi türlü kuramadım.. yardımm lütfenn...:crying::crying::crying:

Sanırım CD ye yazdırrıken bir hata oluştu..
İso dosyasını CD ye yazdırırken mümkün olan en düşük hızda yazdırın.

Yüksek hızlarda sorun çıkıyor..

aynen bende kuramadım b ir sorun var paylaştığın xp'de harddiski tanımıyor yükleyemiyoruz mavi ekran hatası aldım. kısacası dostum vaktimi aldı senin vp:thumbdown:

Teşekkürler..Yarı katılımsız ne demek?

ben rardan cıkardım ama ıso dosyası yok... sadece kurulum yazan bir exe var.... bunu cd ye ıso olarak nasıl atabiliriz

Başka sitelerden çalıntı yaptığın için helal olsun sana...
TNCTR' den çaldığını niye yazmamışsın?
Başkalarının hazırladığı bir çalışmayı kendi emeğinmiş gibi göstermek sana marifet mi kazandırıyor?
Kendi basit ve değersiz duygularını mı tatmin ediyorsun?

Geri