Windows XP Pro | SP3 TR | 24.02.2010 | Sata | Updated + Ekstralar

Elinize sağlık, teşekkür ederim. Sorunsuzca kurdum yalnız bir sorum olacak: Disk bölümlemesine geldiğinde kendisi otomatik bölmüştü ve silmişti. Allah'tan hard disk boştu. Ya dolu olsaydı ne olurdu? Ben D'yi silmek istemeseydim ne olacaktı? İlk defa katılımsız bir CD ile kurdum windowsu.

Elinize sağlık, teşekkür ederim. Sorunsuzca kurdum yalnız bir sorum olacak: Disk bölümlemesine geldiğinde kendisi otomatik bölmüştü ve silmişti. Allah'tan hard disk boştu. Ya dolu olsaydı ne olurdu? Ben D'yi silmek istemeseydim ne olacaktı? İlk defa katılımsız bir CD ile kurdum windowsu.

Cd de böyle bir komut yok.. Başka bir şey yapmadığınıza emin misiniz?

Özür dilerim, biraz geç cevap veriyorum. Özel olarak bir şey yapmadım, taktım cdyi, bir problem olmadan çalıştı, kuruluma başladı ve C, D disk bölümlemesine geldiğinde yarı yarıya kendisi silmiş ve bölmüştü. Arkadaşımın yeni alınan bilgisayarına kurduğum için bir sorun çıkmadı. Şimdi kendi dizüstü bilgisayarıma format atacağım, D'de 70 GB dosya var, onları bir yere kopyalayıp bir de benim bilgisayarda deneyeceğim. Bakalım yine bölecek mi?

Be de öyle bir şey olmadı, kendi bölümlememi kendim yaptım:) Teşekkür ederim. Artık ilk kuruluma özel birşeydi o sanırım, acemi şansı.

Ama bir sorum daha olacak: Daha önce format attığım makineden bir şikayet geldi(arkadaşım) bilgisayar çok yavaş açılıyormuş. Bunun sebebi ne olabilir? Şimdi kurulumda dikkat ettim de, kur windowsu yüklerken ve dosyaları kopyalarken, bir sürü sata driver da yüklüyor ve başka şeyler de. Bunlar ağırlaştırabilir mi? İlginiz için teşekkür ederim.

teşekkürler guzel paylaşım indirip kullanıcam en kısa zamanda perfect xp kullanıyordm ama sorun yaşıyorum kitlenme sorunu yaşıyorum kısa sureli buda beni rahatsız ediyor umarım bu xp de sorun yoktur.

İndiriyorum fakat yorumlara baktıgımda aklıma takılan soru işaretleri oldu CD key istiyor mu ? Disk bölümleme hatasını bende de verir mi ? Sistemin yavaş açılması vs. ? ?

1. Part hatalı değiştirebilir misiniz 99,9 da hata veriyor..

Windows XP Pro | SP3 TR | 24.02.2010 | Sata | Updated + Ekstralar Sayfaya güncelle K

Teşekkürler,ellerine sağlık.

indirdim ama yükseltme yapiyorum ve malesef key istiyor......

indirdim ama yükseltme yapiyorum ve malesef key istiyor......

Kurulu bir windowsu yükseltirken key istemesi gayet normal..
Orda istediği CD key sizin sisteminize kayıtlı olan CD keydir..

Formatlama işleminden sonra yeni bir kurulum yaparsanız cd key istemeyecek.
Ama yükseltme yapacaksanız mevcut cd keyinizi bulup istediği zaman yazmanız gerek..

teşeşkür Ediyorum perfect xp dvd iso kullanıyordum sorunda yok ama sizin bu xp daha iyi sanırım

teşekkürler indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor kuramayan arkadaşları anlayamıyorum kendilerinden kaynaklanan hata kurar iken temiz bir kurulum yapmalarını tavsiye ediyorum c yi silipte; herhalde üğstüne kurmaya çalışıyorlar aynı zamanda isoyu yazdırır iken dikkat etmeliler nero yu kullanmaya bakın yazdırır iken ve düşük hızda yazdırın........

teşekkürler indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor kuramayan arkadaşları anlayamıyorum kendilerinden kaynaklanan hata kurar iken temiz bir kurulum yapmalarını tavsiye ediyorum c yi silipte; herhalde üğstüne kurmaya çalışıyorlar aynı zamanda isoyu yazdırır iken dikkat etmeliler nero yu kullanmaya bakın yazdırır iken ve düşük hızda yazdırın........

Teşekkürler güzel yorumun için...

Geri