Windows Xp Hız ve İnce Ayar

şapka çıkarılacak tavsiyeler için teşekkürler sıkılmıştık rutin düzeltmelerden eline sağlık...

Bilgisayarınıza bilinçsize uygulayacagınız herşey,dönüşü olmayan sorunlar yaratabilir.
Örneğin overclock mükemmel ölçümlerle yapılması gereken bir donanıım testidir.Bunu bilinçsizce uygulamak donanımınıza dönşü olmaayn zararlar verebilir.

6-Windows XP yi Hızlandırın
Regedit den HKEY_LOCAL_MACHINE/SYSTEM/CurrentControlSet/Control/PriorityControl anahtarına ulaşın. Boş bi yere sağ tıklayıp yeniden DOWRD değeri deyin ve isim olarak IRQ8Priority verin.. oluşturduğunuz bu DOWRD değerinin değerini 1 yapın.

Yukarıda verilmiş olan yazıyı keisnlikle önermiyorum,bilinçsizce istenilenden fazla çalışamasını istiyoruz donanımdan.Aynı şekilde donanımınızı kaybedebilrisiniz =) Tavsiyem böyle saçma şeylerle uğraşmamanızdır.Yazıyı hazırlayan arkadaşa saygım sonsuzdur,yanlış anlaşılmasını istemem.
Kolay gelsin.

ben dokunmamanızı tavsiye ederim sonra başka biyerlerden bişeyler patlak verioverimli olsa zaten microsoft ayarları kendinden öle verir

güzel anlatım ve emeğiniz için teşekkürler. ancak bu uygulamalar ileri kullanıcılar için gibi yani profesyonelce

Geri