Windows Vista (ultimate) Crack

Sisteme sp1 kurup crack dosyasını çalışmaz hale getirip sistemi anahtarsız hale getiren arkadaşlara duyrulur.Son güncellemelerden geriye doğru sırayla güncellemeleri kaldırın sonrada tekrar crack dosyasını kurun sorunu çözün.Bi teşekkür yeter.Herkese kolay gele...:)

Aynı crack baska bir siteden indirdim kurdum soyledigin tum islmeleri yaptım belli sure sorunsuz calıstı ancak bir sure sonra bilgisayara restart yaptgımda bilgisayar acılmadı problemin crack ten olmadıgını dusundum 2 kere daha aynı olayı gerceklestirdim (formatladım) ancak yine aynı sonuc guvenli kipte calıstırmaya denedigimde guvenli kip bile acılmadı bilgisayarda . aynı crack baska arkadasımda yaptı mavi ekran problemi ile karsılastı belii gun sonra ve guvenli kip te oda acamadı bu crack te kesın problem var , dogru calısan bir crack ararken senın bu paylasımını gordum..

Boyle olucagını bilsen paylasamazsın dıye dusunuyorum yınede yardım etmeye calsıtıgın ıcın tskrlr..

Aynı crack baska bir siteden indirdim kurdum soyledigin tum islmeleri yaptım belli sure sorunsuz calıstı ancak bir sure sonra bilgisayara restart yaptgımda bilgisayar acılmadı problemin crack ten olmadıgını dusundum 2 kere daha aynı olayı gerceklestirdim (formatladım) ancak yine aynı sonuc guvenli kipte calıstırmaya denedigimde guvenli kip bile acılmadı bilgisayarda . aynı crack baska arkadasımda yaptı mavi ekran problemi ile karsılastı belii gun sonra ve guvenli kip te oda acamadı bu crack te kesın problem var , dogru calısan bir crack ararken senın bu paylasımını gordum..

Boyle olucagını bilsen paylasamazsın dıye dusunuyorum yınede yardım etmeye calsıtıgın ıcın tskrlr..

Düşüncelerin için tşkler. Büyük ihtimal mavi ekran veren anakart cip seti nvidia Sadece bu cipsetli anakartlarda calışmıyo bu crack onun hariçinde hiçbir sistemde problem yok. Senin sorununda başka siteden indirdiğin crack oynanmış virüslü olabilir veya sen crack kurup kullanmaya başladıktan sonra pc virüs yemiş ve crackle cakışmış olabilir. Bence baştan formatla pc'ni burdan verdiğim crack dene herhangibir sorunla karşılaşcağını zannetmiyorum.

Teşekkürler Saolasında Rar Dosyasını Göremiyorum

Abi Lütfen Biri Açıklasın Şu Rar Şifresi Nie Koyulur Ama Yinede Sağol Emeğe Saygı...!!!

arkadaşım key nosu girip kuran arkadaşlar format atmadan nasıl çözebilir bu sorunu bir yardımcı olabilir misiniz acaba rica ediyorum

arkadaşlar kesin çalışan ultimate 64 bit cracki verirmisiniz acaba

arkadaşım key nosu girip kuran arkadaşlar format atmadan nasıl çözebilir bu sorunu bir yardımcı olabilir misiniz acaba rica ediyorum

Anlatıldığı şekilde carck calıştır ve microsoft sitesinden kontrol yap vistan orjinal gözükmüyosa seriali nasıl sileceğini araştır çözüm yoksa, format atmak zorunda kalabilirsin cünkü benim girmiş olunan serialı kaldırmak hakkında bi bilgim yok.

eLine sağLık :goz:..

slm

arkadaşlar emeğiniz için çok teşekkür ederim. henüz bu crackı kullanamdım. yorumların tamamına yakınını okudum. ama çalıştıramadım muhtemelen ben biryerde hata yapıyorum. crak dosyasını çalıştırdığımda ekrana sadece ilk görüntü geliyor ve biryerede gitmiyor taki klavyeden bir tuşa basana kadar. tuşa basıncada ekrandan kayboluyor ve herhangi bir değişiklik veya görüntü oluşmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. ne yapmam lazım aceba. şimdiden teşekkür ederim...

arkadaşlar emeğiniz için çok teşekkür ederim. henüz bu crackı kullanamdım. yorumların tamamına yakınını okudum. ama çalıştıramadım muhtemelen ben biryerde hata yapıyorum. crak dosyasını çalıştırdığımda ekrana sadece ilk görüntü geliyor ve biryerede gitmiyor taki klavyeden bir tuşa basana kadar. tuşa basıncada ekrandan kayboluyor ve herhangi bir değişiklik veya görüntü oluşmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. ne yapmam lazım aceba. şimdiden teşekkür ederim...

Öncelikle sisteminde Servis Pack yüklü olmaması lazım. Crack calışmaz. Eğer zaten sp yüklü değilse ekranına ilk gelen resimden sonra maxsimum 1 dk bekledikten sonra 2. resimdeki dos ekranı gelmesi gerekiyor. Pc ne restart atılması gerektiğini gösteren dos ekranı. Restart'tan sonra vistan orjinal hale gelmesi gerekir. Crack işleyişi bu şekilde Büyük ihtimal sende sp yüklü ve forumda crackleri mevcut. Umarım yardımcı olmuşumdur.

eLine sağLık :goz:..

Sağolasın eyw. :goz:

vistanın cracini indirdim ancak dosyayı açarken şifre istiyor şifre nedir

Geri