WindoWs LiVe MeSSeNGeR 9.0 FuLL aNd UyUmLu MsN PLuS iNDiR CaPS'Lı

PaYLaŞıMıM YaRaRLı Mı?

• Kullanılan toplam oy
    62

yigitolan1

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşlar Devrim Niteliği taşıyan bir paylaşımla daha karşınızdayım!işte milyonlarca kişinin kullandığı Windows Live Messenger ın Son sürümü olan 9.0 sürümü resmi olarak yayınlanmış bulunmakta!bende Şuanda kullandığım bu Sürümünü siz değerli Hackhell ciler için paylaşmaktayım!işte size Hem Capsları hemde nasıl yükleneceğini Gösteriyorum!

WİNDOWS LİVE MESSENGER 9.0 FuLL DOWNLOAD

2u76bye.jpg

indirdikten sonra ise çalıştır diyoruz

affsqg.jpg

ve karşımıza bu ekran çıkıyor (yukarda)

mh3e6h.jpg

yukarda ise yükleyeceğimiz programları seçiyoruz!

o5p3sj.jpg

yukarda ise seçtiğimiz programlar yükleniyor!

Windows Live Messenger ımızı yükledik sıra geldi PLus ı yüklemeye:

MSN 9.0 UyumLu PLuS ıMIZI Burdan YükleyeLiM

Evet Arkadaşlar Yükledikten Sonra MSnimizi açıyoruz! Ve sizde MSN in Son Sürümünü Kullanmanın Zevkine varın!küçük bi bilgi daha:yüklemeden önce tüm açık olan programları kapatınız yoksa uyarı verecektir!buna msn de dahil yükledikten sonra açın msn i!Bir teşekkürü çok görmeyin!EMEĞE SAYGI! KesinLikLe (Ç)ALıntı DeğildiR!

RaR PaSS FaLan YoK! BiLginiZe!:biggrin:durdurun:goz::clap:victory:eek:ha

isteyenLeR içiN ÇokLu MsN AçMa YaMasıNı ve Diğer Yamaları da içeReN 2 DoSYa UpLoAD eTTiM! işte LinKLeR:
WLM 9.0 BeTa SüRüM iciN BuRDaN

SoN ÇıKaN KaRaRLı SüRüM iciN BuRDaN inDiReBiLiRsiNiZ!

--------------_-_-_-_-UPLOAD BY_DAR!NG_-_-_-_---------------

hımm haberim yoktu yeni sürümden güsele bensio hemen kuruorum tşkler....

kur kardeşim yorumun için teşekkürler! he bişey daha adminlere sesleniyorum eğer isterseniz msn programları bölümüne taşıyabilirsiniz burda da kalsa olur farketmez ama siz en uygun yere taşıyın admin kardeşlerim!

bu sürümü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum.Açıkcası şuan için en iyi program diyebilirim.Plus da sayenizde buradan indireceğim.Yalnız bu sürümde 2 hata var.Bunu herkes yaşıyor mu bilmiyrum ama ben kurduğum 3 pcde de yaşadım bu sorunları. 1. mailinize tıkladığınızda ispanyol hotmail açılıyor ve orada tekrardan şifre ve adresi girmek zorundasınız. 2. sorun da şimdilik çıkmadı sanırım ki çoklu msn olarak kullanamıyorum. Ama geri klan herşey çok güzel. 2. sorun olsun varsın 1. sorunu da tekrar girerek hallediyoruz ama onları da halledebilecek bilen bi arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşım Son Sürüm ve Beta Sürümü için ÇokLu MsN Açma ve diğer yamalarıda içeren uploadımı da yapmış bulunmaktayım konunun altına ekliyorum şimdi isteyen arkadaşlar indirebilir!

ÇokLu MsN Açma YaMaSı Ve Diğer YamaLaR Konunun en altına EkLenmiştir! Emeğe Saygı!iyi Forumlar!

bu sürümü ilk çıktığı günden beri kullanıyorum.Açıkcası şuan için en iyi program diyebilirim.Plus da sayenizde buradan indireceğim.Yalnız bu sürümde 2 hata var.Bunu herkes yaşıyor mu bilmiyrum ama ben kurduğum 3 pcde de yaşadım bu sorunları. 1. mailinize tıkladığınızda ispanyol hotmail açılıyor ve orada tekrardan şifre ve adresi girmek zorundasınız. 2. sorun da şimdilik çıkmadı sanırım ki çoklu msn olarak kullanamıyorum. Ama geri klan herşey çok güzel. 2. sorun olsun varsın 1. sorunu da tekrar girerek hallediyoruz ama onları da halledebilecek bilen bi arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.

Çoklu msn olayını aştık artık ve ispanyol olayına gelince http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CSPCA.crl güncellemeye evet deyin ve msn yi resetleyin...
Ardından Türkiye sitesi açılacaktır...

Konuyu açan arkadaş deneyip onayladıktan sonra konuya eklerse sevinirim...

ispanyol sorunu bende de var

Geri