yigitolan1
New member
Evet arkadaşlar Devrim Niteliği taşıyan bir paylaşımla daha karşınızdayım!işte milyonlarca kişinin kullandığı Windows Live Messenger ın Son sürümü olan 9.0 sürümü resmi olarak yayınlanmış bulunmakta!bende Şuanda kullandığım bu Sürümünü siz değerli Hackhell ciler için paylaşmaktayım!işte size Hem Capsları hemde nasıl yükleneceğini Gösteriyorum!
WİNDOWS LİVE MESSENGER 9.0 FuLL DOWNLOAD
indirdikten sonra ise çalıştır diyoruz
ve karşımıza bu ekran çıkıyor (yukarda)
yukarda ise yükleyeceğimiz programları seçiyoruz!
yukarda ise seçtiğimiz programlar yükleniyor!
Windows Live Messenger ımızı yükledik sıra geldi PLus ı yüklemeye:
MSN 9.0 UyumLu PLuS ıMIZI Burdan YükleyeLiM
Evet Arkadaşlar Yükledikten Sonra MSnimizi açıyoruz! Ve sizde MSN in Son Sürümünü Kullanmanın Zevkine varın!küçük bi bilgi daha:yüklemeden önce tüm açık olan programları kapatınız yoksa uyarı verecektir!buna msn de dahil yükledikten sonra açın msn i!Bir teşekkürü çok görmeyin!EMEĞE SAYGI! KesinLikLe (Ç)ALıntı DeğildiR!
RaR PaSS FaLan YoK! BiLginiZe!:biggrin:durdurun:goz::clap:victory
ha
isteyenLeR içiN ÇokLu MsN AçMa YaMasıNı ve Diğer Yamaları da içeReN 2 DoSYa UpLoAD eTTiM! işte LinKLeR:
WLM 9.0 BeTa SüRüM iciN BuRDaN
SoN ÇıKaN KaRaRLı SüRüM iciN BuRDaN inDiReBiLiRsiNiZ!
--------------_-_-_-_-UPLOAD BY_DAR!NG_-_-_-_---------------
WİNDOWS LİVE MESSENGER 9.0 FuLL DOWNLOAD

indirdikten sonra ise çalıştır diyoruz

ve karşımıza bu ekran çıkıyor (yukarda)

yukarda ise yükleyeceğimiz programları seçiyoruz!

yukarda ise seçtiğimiz programlar yükleniyor!
Windows Live Messenger ımızı yükledik sıra geldi PLus ı yüklemeye:
MSN 9.0 UyumLu PLuS ıMIZI Burdan YükleyeLiM
Evet Arkadaşlar Yükledikten Sonra MSnimizi açıyoruz! Ve sizde MSN in Son Sürümünü Kullanmanın Zevkine varın!küçük bi bilgi daha:yüklemeden önce tüm açık olan programları kapatınız yoksa uyarı verecektir!buna msn de dahil yükledikten sonra açın msn i!Bir teşekkürü çok görmeyin!EMEĞE SAYGI! KesinLikLe (Ç)ALıntı DeğildiR!
RaR PaSS FaLan YoK! BiLginiZe!:biggrin:durdurun:goz::clap:victory
isteyenLeR içiN ÇokLu MsN AçMa YaMasıNı ve Diğer Yamaları da içeReN 2 DoSYa UpLoAD eTTiM! işte LinKLeR:
WLM 9.0 BeTa SüRüM iciN BuRDaN
SoN ÇıKaN KaRaRLı SüRüM iciN BuRDaN inDiReBiLiRsiNiZ!
--------------_-_-_-_-UPLOAD BY_DAR!NG_-_-_-_---------------