Windows 8 Telefon ile Etkileştirme

merhaba hocam nasılsınız ofisi bir türlü etkinleştiremedim yazılım korsanı diyor :(

Windows 8 Enterprise 64 telefonla etkinleştirdim,bütün güncellemeleri aldım fakat her nedense mağazada windows 8.1 güncellemesi görünmüyor.

enterprise sürümünde 8.1 güncellemesi çıkmaz, pro sürümünde çıkar boşuna uğraşmışsın :((

Üstündeki anahtar 8 ve 8.1 ikisine de olur.

8.1 pro yüklü skype da keyi girerken yanlış diyor
slmgr.vbs -ipk 9GFN9-GR3QH-YTJV9-TDVPT-RRDG7 bunu denedim patlağından mı öyle diyor yoksa yanlış bir şey mi yapıyorum

bana Windows 8.1 yedeğini alabileceğim advanced tokens manager lazım arkadaşlar.

8.1 pro yüklü skype da keyi girerken yanlış diyor
slmgr.vbs -ipk 9GFN9-GR3QH-YTJV9-TDVPT-RRDG7 bunu denedim patlağından mı öyle diyor yoksa yanlış bir şey mi yapıyorum
Pro vl sürümü yüklüdür.Zaten vl olduğunu biliyorsundur yada özellik ekle yoktur vl de oradan belli olur.Veya daha önce crack vs türü şeyler denemişsindir.Hepsi olmadı bloke olmuştur.

Office 2013 Professional Plus VL keyini arıyorum.

Windows 7 de aktivasyon yedeğini aldığım Office 2013 programının sözkonusu yedeğini Windows 8.1 de restore edemiyorum. Bu nedenle kullandığım key işe yaramıyor.

Offıce 2013 pro plus msdn retaıl

3fpfn-6h388-tfqwb-gkfck-c7gxk (11 Kasım 2013 test edildi)

bana acil office pro plus key lazım arkadaşlar,programı kurdum etkinleştiremiyorum

Geri