Windows 8 Telefon ile Etkileştirme

Office programını onar deyip onardım, restart yaptım. Açınca etkinleştirildiğini gördüm.
Teşekkürler arkadaşım. Bir dahaki formatta sıkıtı olmaz inşallah.
Anahtarın etkinleştirme sayısı elbette bitecektir.Ondan sonra bir daha direkt etkinleştirme yapamazsınız.Bu tip anahtarların tek avantajı skype ye gerek bırakmamasıdır.Format için lisansın yedeğini almalısınız.

Ben buldum bir tane üniversite den office 2013 pro plus vl orijinal iso dosyasını indiriyorum şu an ;)
SW_DVD5_Office_Professional_Plus_2013_64Bit_Turkish_MLF_X18-55354

Nasıl alabilirim? Advanced Token Manager win8.1 sisteminde office programını backup ve restore etmiyor. office tokens.dat dosyasını da sistemde bulamadım. Yani manuel olarak da olmadı. Acaba hem win8.1 hem de office token dosyaları birleşik olarak mı saklanıyor.

Windows 8.1 64 Bit işletim sistemin de system 32- spp dosyasının yedeğini alıyorsun.
Sonra lisans yapmak için kullandığınız keyi bit kenara not ediniz
Bu key bize bir dahaki format attığımızda o keyi cmd ekranında slmgr.vbs /ipk komutu ile gireceğiz.
Şimdi elimizde bir spp klasörü ve keyimiz bulunmakta. Şimdi diyelim yeniden format attık. İlk olarak internet bağlantımızı kesiyoruz. Sonra Keyimizi CMD ekranını yönetici olarak çalıştırarak komutun başına slmgr.vbs /ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
şeklinde yazarak enterlıyoruz. Son olarak yedeklediğimiz spp klasörünü c:\windows\system32 klasörüne atıp üstüne yazmayı onaylıyoruz. Hepsi bu kadar artık windowsumuz tekrardan aktivasyon derdine düşmeden aktive olmuştur. Hayrını görün :)

Şunu da belirtmekte fayda var 64 Bir sistem de bir yerde daha spp var onuda alıyoruz galiba SysWOW64 dosyasının içinde olması gerekiyor.

Bana office yedekleme lazım. MS Win 8.1 de lisanslama olayını epey güven altına almaya çalışmış. Ancak buna da karşı hamleler gelecektir.

8.1 Pro Çalışan anahtar.Denenmiştir.

slmgr.vbs -ipk VNRM6-2H9MG-Q2P9V-97VVC-J4YQH

Acele etmelisiniz.

Windows 8.1 de Office 2013 Yedeklemesini yapan arkadaşlar varmıdır. Yapanların yorumları ve mesajlarını bekliyoruz.

8.1 Çalışan Mak anahtarlar.
slmgr.vbs -ipk MX82B-WNRYG-FJDFK-Y7D87-4CYDQ
slmgr.vbs -ipk 4R6KN-TWVVD-JGD3D-HQ8HY-VQVQQ

8.1 Çalışan pro anahtar.Pro anahtarlar çabuk bloke oluyorlar bilginize.

slmgr.vbs -ipk 72NXG-HM9BT-QWVQ9-Q4V22-HH4XB

MERHABA ARKADAŞLAR Windows 8.1 Enterprise 64 ÇALIŞAN ANAHTAR LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

office 2013 vl bulup kurdum şimdi MAK anahtar lazım varmı çalışan ?

retail 2013 vardı etkinleştiremedimm key yok .

Windows 8 i telefonla etkinleştirdim,bütün güncellemeleri aldım fakat her nedense mağazada windows 8.1 güncellemesi görünmüyor.

Ofis proplus anahtar
DRFN6-TPXHF-RVYF2-7BKYM-F89KQ
Ofis proplus vl anahtar
C2N6Y-BMKT3-PGMGJ-4967G-V6BG7

Windows 8 i telefonla etkinleştirdim,bütün güncellemeleri aldım fakat her nedense mağazada windows 8.1 güncellemesi görünmüyor.
Win8 i skype ile etkinleştirirken kullandığınız anahtar mak ise şimdi mağaza üzerinden güncelleme alamazsınız.Pro anahtar olsaydı alırdınız.Şayet mak anahtar kullandığınızı biliyorsanız veya anahtarı buraya yazsanız anlarız mak olup olmadığını o zaman formattan başka yolu yok.

Win8 i skype ile etkinleştirirken kullandığınız anahtar mak ise şimdi mağaza üzerinden güncelleme alamazsınız.Pro anahtar olsaydı alırdınız.Şayet mak anahtar kullandığınızı biliyorsanız veya anahtarı buraya yazsanız anlarız mak olup olmadığını o zaman formattan başka yolu yok.

hocam sanırım mak key kullandım buradan key de bu :

slmgr.vbs -ipk MR2WF-NWPQ9-WCRWV-6GVFR-HQR92

hocam sanırım mak key kullandım buradan key de bu :

slmgr.vbs -ipk MR2WF-NWPQ9-WCRWV-6GVFR-HQR92
Evet mak anahtar ve yükseltme yapamazsın.Ama sürüm pro ise çözümü var.Bu lisansı silersin normal pro anahtar ile tekrar lisanslarsın ve yükseltme yapabilirsin.Yada format.

Geri