Office 2013 Pro Plus Retail Key varsa süper olur ya
NBTX3-DQY9F-3BW4C-68W8J-33TXQ
Dene bakalım bloke olmadıysa şansın var demektir.
terenova77 sayende tamamdır. Formatlardan sonra da işe yararmı. Ya da formatlardan önce yedek almak gerekirmi?
Yedeğini al formattan sonra bu anahtar çalışmayabilir..
Ürün anahtarı için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum mesela bu telefonla verilen kodları bir sonraki format attıktan sonra aynı keyi sisteme girersek kullanabiliyor muyuz ?:huh:
O kodların ömrü bir veya iki günlüktür.İleriki tarihlerde hiçbir işinize yaramaz.Ürün anahtarı için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum mesela bu telefonla verilen kodları bir sonraki format attıktan sonra aynı keyi sisteme girersek kullanabiliyor muyuz ?:huh:
O kodların ömrü bir veya iki günlüktür.İleriki tarihlerde hiçbir işinize yaramaz.
Söylenen aktivasyonu yaparken girilen kodların ileriki tarihlerde işe yaramayacağı.Aktivasyona bir şey olmaz.Ben proplus vl keyi ile etkinleştirdim. Aktivasyon devam ediyor.
Windows 8.1 RTM Pro With Media Center
slmgr.vbs -ipk QDVKJ-6K7KM-NDBV3-P4W98-BWMRQ
slmgr.vbs -ipk QFQXR-CPTRD-8GTNW-CXVKD-JTV4Q
slmgr.vbs -ipk GDWBT-CRJXX-N4H4H-R8HP6-D3TB3
slmgr.vbs -ipk GPX3F-4HKND-C3MJX-YVX3G-4M2M3
slmgr.vbs -ipk 4FTYP-H9QQM-YGN8D-2MVFY-R6V4Q
slmgr.vbs -ipk WVBVD-Q93XH-MB2NF-Q9P6X-YDTB3
slmgr.vbs -ipk QH4J6-M7F97-VNGKB-GX6KQ-VXH4Q
slmgr.vbs -ipk HDBRM-2YG49-K9WHN-FCJ23-4F9WD
slmgr.vbs -ipk HDVBR-KGBFD-D78D8-NWCT9-Y7RFQ
slmgr.vbs -ipk HY64R-79TMN-GCBCP-P436D-3PBRQ
arkadaşlar Win 8.1 pro vl için suan calısan bır mak key verebılırmısınız.
slmgr.vbs -ipk NK7KH-D8BG6-MCRM8-Y6DPB-3GMDQ Şansınıza deneyin bakalım.8.1 Pro için.
O kodların ömrü bir veya iki günlüktür.İleriki tarihlerde hiçbir işinize yaramaz.
Cevabını ben vereyim.Çalışmıyor.deneyen var mı acaba oldu mu bu arkadaşlar
Benim dediğimi esas alın.Yazılan her şey e de inanmayın biz neler gördük yazılan.Kodların yerine store klasörünün yedeğini alacaksınız ve anahtarı saklayacaksınız.Ayrıca advanced tokens manager de program olarak aynı yedeği alır.Ama programdan ziyade elle klasörün yedeğini almak en iyisidir.Tabii girilen anahtarında.Doğrusu budur.Gezdiğim forum sitelerin birinde Windows 8 yüklüyorum hiç bir şey yüklemeden direk seriali giriyorum ve telefonla etkinleştirmeyi seçiyorum daha sonra skype kurup etkinleştirme yapıyorum ve her format atışım da aynı kodları kullanarak etkinleştirme yapıyorum skype ile tekrar arama yapmıyorum yazıyor ve deneyen bir -çok kişi de varmış bu olayı:001_huh: