Windows 8 Telefon ile Etkileştirme

win 8.1 pro VL için key var mı üstadlar?

Office 2013 Pro Plus Retail Key varsa süper olur ya ;)

NBTX3-DQY9F-3BW4C-68W8J-33TXQ
Dene bakalım bloke olmadıysa şansın var demektir.

Ürün anahtarı için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum mesela bu telefonla verilen kodları bir sonraki format attıktan sonra aynı keyi sisteme girersek kullanabiliyor muyuz ?:huh:

terenova77 sayende tamamdır. Formatlardan sonra da işe yararmı. Ya da formatlardan önce yedek almak gerekirmi?

Yedeğini al formattan sonra bu anahtar çalışmayabilir..

Ürün anahtarı için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum mesela bu telefonla verilen kodları bir sonraki format attıktan sonra aynı keyi sisteme girersek kullanabiliyor muyuz ?:huh:

Ben yedeğini aldım. Sen de alsan iyi olur.

O kodların ömrü bir veya iki günlüktür.İleriki tarihlerde hiçbir işinize yaramaz.

Win 8.1 pro vl için key arıyorum, yardımcı olabilirmisiniz.

Windows 8.1 RTM Pro With Media Center

slmgr.vbs -ipk QDVKJ-6K7KM-NDBV3-P4W98-BWMRQ

slmgr.vbs -ipk QFQXR-CPTRD-8GTNW-CXVKD-JTV4Q

slmgr.vbs -ipk GDWBT-CRJXX-N4H4H-R8HP6-D3TB3

slmgr.vbs -ipk GPX3F-4HKND-C3MJX-YVX3G-4M2M3

slmgr.vbs -ipk 4FTYP-H9QQM-YGN8D-2MVFY-R6V4Q

slmgr.vbs -ipk WVBVD-Q93XH-MB2NF-Q9P6X-YDTB3

slmgr.vbs -ipk QH4J6-M7F97-VNGKB-GX6KQ-VXH4Q

slmgr.vbs -ipk HDBRM-2YG49-K9WHN-FCJ23-4F9WD

slmgr.vbs -ipk HDVBR-KGBFD-D78D8-NWCT9-Y7RFQ

slmgr.vbs -ipk HY64R-79TMN-GCBCP-P436D-3PBRQ

Bunları Media Center kurmak için mi kullanıyoruz nasıl oluyor arkadaslar

Merhaba win 8.1surumlerinin jetleri güncel olarak varmı şimdiden tesekurler

arkadaşlar Win 8.1 pro vl için suan calısan bır mak key verebılırmısınız.

slmgr.vbs -ipk NK7KH-D8BG6-MCRM8-Y6DPB-3GMDQ Şansınıza deneyin bakalım.8.1 Pro için.

O kodların ömrü bir veya iki günlüktür.İleriki tarihlerde hiçbir işinize yaramaz.

Gezdiğim forum sitelerin birinde Windows 8 yüklüyorum hiç bir şey yüklemeden direk seriali giriyorum ve telefonla etkinleştirmeyi seçiyorum daha sonra skype kurup etkinleştirme yapıyorum ve her format atışım da aynı kodları kullanarak etkinleştirme yapıyorum skype ile tekrar arama yapmıyorum yazıyor ve deneyen bir -çok kişi de varmış bu olayı:001_huh:

Gezdiğim forum sitelerin birinde Windows 8 yüklüyorum hiç bir şey yüklemeden direk seriali giriyorum ve telefonla etkinleştirmeyi seçiyorum daha sonra skype kurup etkinleştirme yapıyorum ve her format atışım da aynı kodları kullanarak etkinleştirme yapıyorum skype ile tekrar arama yapmıyorum yazıyor ve deneyen bir -çok kişi de varmış bu olayı:001_huh:
Benim dediğimi esas alın.Yazılan her şey e de inanmayın biz neler gördük yazılan.Kodların yerine store klasörünün yedeğini alacaksınız ve anahtarı saklayacaksınız.Ayrıca advanced tokens manager de program olarak aynı yedeği alır.Ama programdan ziyade elle klasörün yedeğini almak en iyisidir.Tabii girilen anahtarında.Doğrusu budur.

İki gün önce format attım windows 8.1 ve office 2013 yedeğini Advanced tokens manager programının en son versiyonuyla almıştım sonuç olarak sorunsuz olarak lisans işlemi tamamlandı..

Merhaba bu keyleri nerden buluyorsunuz ofıs 2013 ve wın 8.1 surumlerinin tel. Aktivasyon keyleri lazım yardımcı olursanız sevinirim

Geri