barisbagla
New member
- Reaction score
- 0
Ofis proplus 2013 key rica edebilirmiyim direk çalışan
Ofis proplus 2013 key rica edebilirmiyim direk çalışan
Arkadaşlar bana office 2013 retail key ve win 8 pro 64 wmc key lazım varmı çalışan burdekileri denedim hiç biri olmadı
ben bunları buldum bneim işime yaramadı bunlar MAK anahtarlar
[/COLOR]
23.10.2013 Ofis proplus çalışan anahtar.
K67N9-8H2T3-3WVF9-8TMVJ-F3HTX
bu çalıştı ama üsttekilerin hiç biri olmadı malesef.
şimdi bana win 8 pro retail wmc anahtar lazım please bitteeeeeeeeeeee
Bunları bir dene
slmgr.vbs /ipk PKQ6T-N8GMC-VXYX4-HWMTH-8HRDP
slmgr.vbs /ipk F2V7V-8WN76-77BPV-MKY36-MKH3P
slmgr.vbs /ipk 3HBY3-3GNXP-22R96-CCMCB-HT67C
slmgr.vbs /ipk KGQND-Q2HH6-XHXHC-89VWW-82KVC
slmgr.vbs /ipk M4M9H-M42QV-GHWN6-RBV74-Q9H4Q
slmgr.vbs /ipk F9HG4-9TJQ3-J7HNV-3JHHC-BR9WD
slmgr.vbs /ipk Q98QR-CQ29M-CDNCJ-XKYKW-XWXWD
23.10.2013
ProWMC
slmgr.vbs -ipk HYBRY-CXRX2-VCX6N-FXXPP-KWXWD
slmgr.vbs -ipk JBMB3-BRVWQ-CKCN9-T6HPP-KWXWD
slmgr.vbs -ipk KC7XW-92Y93-2QNGT-HB7RV-WK6B3
slmgr.vbs -ipk KQ8Q4-W7FNF-X7CFQ-XPFQC-XTJY3
Önce pro yu lisanslayıp sonra wmc anahtarı ile özellik eklersen çalışan anahtar bulursun.Yok bir yerlerden direk wmc indirdiysen lisanslayamazsın.Yani wmc istiyorsan önce pro yu kuracaksın.bunlarada izin vermiyor. Abi bulursan sen bulursun çare tek umudum senden yetiş kapanyo
Önce pro yu lisanslayıp sonra wmc anahtarı ile özellik eklersen çalışan anahtar bulursun.Yok bir yerlerden direk wmc indirdiysen lisanslayamazsın.Yani wmc istiyorsan önce pro yu kuracaksın.
pro yı yedek lisansla etkinleştiryorumda wmc i sonradan kuryorum ama işte key yok malesef keşke wmc kurmaz olaydım. şimdi wmc i işletim sisteme çaktırmadan kaldırma imkanı yok mu yada format mı atmam lazım. :confused1:
Format harici wmc den kurtulamazsın.Bir de bu işlerle çok oynadığını görüyorum o zaman acronis i artık öğrenmen gerekir.Sana daha önce acronis i söylemişimdir herhalde.Key lere gelince bütün dünya da skype lisansı durmuş vaziyette yukarı da verilen wmc key leri de büyük ihtimalle bloke oldu.Şimdilik beklenecek.pro yı yedek lisansla etkinleştiryorumda wmc i sonradan kuryorum ama işte key yok malesef keşke wmc kurmaz olaydım. şimdi wmc i işletim sisteme çaktırmadan kaldırma imkanı yok mu yada format mı atmam lazım. :confused1:
Maalesef bu da bloke olmuştur.Evet şimdilik 1 tane 8.1 pro anahtar bulundu.Az önce denenmiştir.
slmgr.vbs -ipk NPWQH-9XRXV-RF329-49R8X-C7F9V