Windows 7 Ultimate Original Editon TR ISO 32ve64 Bit [RS]

aynı iso dosyasını aynı şekilde partlara ayırırsan yine aynı partlar oluşur, ismi farklı olması önemli değil sanırım.

Aynı İso Dosyasını, Bir İki Harfini Değiştirerek UpLoad Edecem, Ama Partların UyumLuLuğu İLe İLgiLi Garanti Veremem.

senide uğraştırıyoruz dostum k.bakma artık
kolay gelsin şimdiden çok teşekkür ederim.

32 Bit ve Aktivatör LinkLeri YeniLenmiştir. 64 Bit UpLoadı Devam Etmektedir.

indirmeye başladım 32 biti 64 ün uploadı bitene kadar biter sanırım bu sefer linkler ölmeden yetişicez inşallah.
Çok teşekkür ederim kardeş emeğine yüeğine sağlık.

64 bit uploadını bekliyorum dostum. İlgilendiğin için sağol

eyvallah dostum indiriyorum eksik partları işallah uyumludur önceki partlarla.

teşekkürler

:thumbup:Öncelikle linkleri yenilediğiniz için teşekkürler, ama bu partlar önceki indirdiklerimizle uyumlu değil, öncekiler 193 MB tı, bunlar 195 MB, olsun yinede zahmetlerinizden dolayı teşekkürlerrr, tekrardan indiriyorum.

Ben indirdim sorunsuz bu akşam inşallah vistaya elveda dicem win7 deniyelim bide sağolasuın

hepsini yeniden indirdim fakat winrarla açarken bazı partlarda hata uyarısı veriyor
2-10-11-12-13-14-15

C:\Documents and Settings\*****\Desktop\jdownload\Win7.ULtimate.64bit.up.By.McNamara.part10.rar: Win7.ULtimate.64bit.up.By.McNamara\64x\GRMCULXFRER_TR_DVD.iso içinde paket veri hatası. Cilt bozuk
64x/xfrer_tr_dvd.isogrmcul dosyasında crc hatası dosya bozuk

hepsini yeniden indirdim fakat winrarla açarken bazı partlarda hata uyarısı veriyor
2-10-11-12-13-14-15

C:\Documents and Settings\*****\Desktop\jdownload\Win7.ULtimate.64bit.up.By.McNamara.part10.rar: Win7.ULtimate.64bit.up.By.McNamara\64x\GRMCULXFRER_TR_DVD.iso içinde paket veri hatası. Cilt bozuk
64x/xfrer_tr_dvd.isogrmcul dosyasında crc hatası dosya bozuk

Hata Veren PartLarı Tekrar İndirmeyi Dene Arkadaşım. PartLarda Bir Sorun Yok.

hepinizin postinglerini okuyorum ya alemsiniz valla basit seyler bunlar yuklerken sanal ortam yaratmayin herhangi bir yazdirici programla iso dosyasini kalibi diske yazdir secenegini kullanin dvd ye sonra yazdir vermis oldugu ekteki dosyayida bilgisayariniza yukleyin ve yeniden baslatin partlardaki sorunlar yasiyan arkadaslar hata olan parti yeniden yuklesin valla paylasimi yapan arkadasa allah kolaylik versin ne diyim ve emegine saglik hocam...

hocam ben bilgisayardan pek anlamıyorum. 32 veya 64 bit'lerden bitanesini indiricem ama hangisini indirmem gerekir, yardımcı olurmusun...

hocam ben bilgisayardan pek anlamıyorum. 32 veya 64 bit'lerden bitanesini indiricem ama hangisini indirmem gerekir, yardımcı olurmusun...

Bilgisayarındaki Donanımı SöyLersen Bu Konuda Yardımcı OLabiliriz. Ama Sen Garantiye Almak İstiyorsan İşi 32 Biti İndirmeLisin.

Geri