Windows 7 Ultimate Original Editon TR ISO 32ve64 Bit [RS]

McNamara üstad eline sağlık partları rapidden sorunsuz çektim iso olarak dvd'ye yazdım hatta setupundan baktım güzele benziyor,ancak forumu okuduğumda md5 : 5e0836a2b670fa5f9da4726bd0795b45
sha1 : 1b9dd4d398549b430d8b757b2ec2586e6a18e290
crc : Bbd213aa gibi değerlerden bahsediliyor bunlar nedir?birde aktivasyon olayı nasıl olacak key girme yada crak gibi bir şey mi var
(WİNDOWS 7 ACTİVATÖR)dosyası activasyon içinmi anlatırsan sevinirim,kolay gelsin sabır ile işlenen bir elmas gibi upload yapmışsın eline sağlık.

McNamara üstad eline sağlık partları rapidden sorunsuz çektim iso olarak dvd'ye yazdım hatta setupundan baktım güzele benziyor,ancak forumu okuduğumda md5 : 5e0836a2b670fa5f9da4726bd0795b45
sha1 : 1b9dd4d398549b430d8b757b2ec2586e6a18e290
crc : Bbd213aa gibi değerlerden bahsediliyor bunlar nedir?birde aktivasyon olayı nasıl olacak key girme yada crak gibi bir şey mi var
(WİNDOWS 7 ACTİVATÖR)dosyası activasyon içinmi anlatırsan sevinirim,kolay gelsin sabır ile işlenen bir elmas gibi upload yapmışsın eline sağlık.

O RakamLara Pek TakıLma. Aktivasyona GeLince, Dosyayı aç ve kur BiLgisayarını Yeniden BaşLattığın Zaman Sorun KaLmayacaktır.

teşekkürler, güncellemeleri yapacak ve sorunsuz olarak çalışacak,doğru anlamışmıyım?tekrar sağol açıklamaların için.

cok saol birader bundan önce bir tane daha indirmiştim windows 7 ancak bir türlü dvd ye yazdıramadım upload eden arkadasa o kadar msj yazdım ben ve benim gibi dvd ye yazdıramıyan herkes ancak bi cvp bile yok verdiği cvpta dvd ye yazdıramıyorsunuz siz. seni verdiğini nsl yazdırdık acaba ... eyv tekrar tekrar tşk ederim paylaşımın için kurdum çalıştırdım . hersey cok güzel gidiyor . indirmeyi düşünen arkadaslarda hiç durmasın indirsin aktivasyonda calısıyor.
benim bir tek sorunum bende sound blaster live 5.1 ses kartım var bunu desteklemiyor görmüyor donanımı acaba bir bilgin varsa bu konuyla ilgili bi fikir verirsen cok makbule geçer benim için biraz arastırma yaptım kxdrvr diye bi driver var onu indirdim ama yine olmadı. bilgin varsa bir fikir rica edebilirmiyim senden...
tekrar paylaşım için tşkler

cok saol birader bundan önce bir tane daha indirmiştim windows 7 ancak bir türlü dvd ye yazdıramadım upload eden arkadasa o kadar msj yazdım ben ve benim gibi dvd ye yazdıramıyan herkes ancak bi cvp bile yok verdiği cvpta dvd ye yazdıramıyorsunuz siz. seni verdiğini nsl yazdırdık acaba ... eyv tekrar tekrar tşk ederim paylaşımın için kurdum çalıştırdım . hersey cok güzel gidiyor . indirmeyi düşünen arkadaslarda hiç durmasın indirsin aktivasyonda calısıyor.
benim bir tek sorunum bende sound blaster live 5.1 ses kartım var bunu desteklemiyor görmüyor donanımı acaba bir bilgin varsa bu konuyla ilgili bi fikir verirsen cok makbule geçer benim için biraz arastırma yaptım kxdrvr diye bi driver var onu indirdim ama yine olmadı. bilgin varsa bir fikir rica edebilirmiyim senden...
tekrar paylaşım için tşkler

Bu Konuda Yardım Edecek Arkadaşımın, msn adresini pm ile atarım sana yardımcı olur.

tşk ederim arkadasım. yine uğrastım ses kartı için ama bi yol bulamadım.

arkadasım seni ekledim. cok saolun ilgilendiğiniz için.
herşey için tekrar tşk ederim

merhaba
ben 32 bit indirdm fakat kurmaya çalıştıgım zaman bu hataları alıyorm hiç kurulum başlamıyor sana sürücüye ekliyorm fakat olmuyor.

adszlsx.jpg

74482292.jpg

merhaba
ben 32 bit indirdm fakat kurmaya çalıştıgım zaman bu hataları alıyorm hiç kurulum başlamıyor sana sürücüye ekliyorm fakat olmuyor.

adszlsx.jpg

74482292.jpg

DVD'ye yazdırmadan sanal sürücü kullanarakmı işletim sistemini denedin.

64 bit linkleri uçmuş aynı partları upload etseniz iyi olacak sadice 9. ve 10. partlarım eksik, hatta rapid değilde hotfile kullansanız daha makbule geçer.
konu sahibine duyurulur.

:(( yetişemedik ya yarıda kaldım linkler silindi:( yeniden yükleyebilirmisin arkadaşım.
64 9.cu partda kaldım
32 6.partda kaldım
kolay gelsin.

harbiden dostum ya ağlatma bizi download edebilen arkadaşlarda ilgilenseler olmamı ya D:D

64 bit 9. partta kalanlardan biri de benim...
linkleri yenileyebilirmisiniz....

Arkadaşlar Aynı PartLarı Tekrar YükLemem Mümkün DeğiL. Yeniden PartLarı BöLünüp UpLoad EdiLecek. Bu Üç OLdu. BakaLım Ne OLacak.

eyvahhhhhhhhhhhhh, emekler boşa gitti desenize

Geri