Windows 7 Ultimate Original Editon TR ISO 32ve64 Bit [RS]

emeğine sağlık ey dost ama yetişemedim linkler ölmüşş

32 Bit LinkLeri yeniLenmiştir.
Diğer LinkLerin YüKelemesi Devam Etmektedir.
BakaLım BunLarı Ne Zaman SiLecekler

Intel Core Duo T7700 2.4 GHz,Mobile Intel PM965 Express,4 GB RAM,NVIDIA GeForce 8600M GT 512 EKRAN KARTI,250 GB HDD NOTE BOOKUM VAR , WIN 7 TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
WİSTA DRIVERLAR KULLANILIRMI, EGER KULLANILMAZSA DRIVERLARI NASIL BULURUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ..

TEŞEKKÜRLER

Intel Core Duo T7700 2.4 GHz,Mobile Intel PM965 Express,4 GB RAM,NVIDIA GeForce 8600M GT 512 EKRAN KARTI,250 GB HDD NOTE BOOKUM VAR , WIN 7 TAVSİYE EDERMİSİNİZ.
WİSTA DRIVERLAR KULLANILIRMI, EGER KULLANILMAZSA DRIVERLARI NASIL BULURUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ..

TEŞEKKÜRLER

dalaga mı geçiyorsun? 7'yi değil 77'yi bile kaldırır senin pc :) driverlarsa sorun değil.. xp ile aynı makaraya sarılı win 7. yani xp driverlarını bulup kurabilirsin. ha olduda bir sorun çıktı o zaman. inf ve system dosyalarını indir zaten indirdiğin dosyanın içinde vardır o yüzden direk dosyayı sürücü güncelle kısmına okutup da rahatlıkla kurabilirsin.

buı arada ben de neden buradan indirdiğim win 7 bootable vermiyor demiştim benim kabahatimmiş.. dosyaları çıkarmıştım bi programı denerken sonra tekrar kalıp haline getirip yazdırınca haliyle biraz bootable özelliği kaybolmuş :)

PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL..

Teşekkürler paylaşım için, bu dvd bootable değil mi? bir tanesi elimde patladı da tüm harddiskleri formatlayıp kurmam gerekiyor?

İndirdim. En kısa sürede test edeceğim. Emeğin için teşekkürler.
Bir şey soracaktım. ISO'nun adı niye " GRMCULFRER_TR_DVD.iso "

Tekrar teşekkürler..

eLLerine sağLık

Topic başlığı orjinal değil mi? ISO ismi farklıysa orjinal ama oynanmış orjinal olmaz mı?

Dosya İsmini Değiştirince OrjinaLLiğimi Gidiyo. OrjinaL Olmayan İşLetim Sistemi Görmek İstersen Biraz Daha Gezin Forumda. Dosya İsmini İstediğim ŞekiLde değiştiririm. Dosya İsmi Değiştirince OrjinaLLiği Gitmez.Eğer Dosya İsmide OrjinaL OLsun İstiyorsan Sende Değiştir.

Açıkçası Windows 7 hakkında fazla bir bilgim yok. Dosya ismine verdiğim önem nLite ile XP de yapıldığı gibi ellenmiş olup olmadığındandı.

Açıkçası Windows 7 hakkında fazla bir bilgim yok. Dosya ismine verdiğim önem nLite ile XP de yapıldığı gibi ellenmiş olup olmadığındandı.

Oynanmış bir işletim sistemi upload etseydim, onu yazardım.Birçok defa senin anlattığın şekilde içeriğiyle oynanmış işletim sistemlerini upload ettim ama bu orjinaldir birader..

Emeğin için tekrar teşekkür ederim.

Selamlar..

Sanal PC de test etmek istedim. Bizim VMware çağ dışı kalmış. İndirdim VMware Workstation v7.0.0 . Süper bir şekilde yüklendi. Herşey harika teşekkürler...

Geri