Windows 7 Ultimate FİNAL / (ORIJINAL TÜRKÇE) (32&64) (MSDN) // BOL ALTERNATIF LINK

çok teşekkür ederim bu arada adım gamze saddaran yasmana gerek yok ;)

Cryptload ile ilgili prob yaşanmadığını görmek sevindirici...

ya beyler 2 tane link vermissiniz Biri Orjinal yapıyor Win7loader bi tane daha var 9mb lık crack o ne işe yarıyor ?

2 farklı crack hagisinin kullanımı size kolay geliyorsa onu kullanabilirsiniz...

ya ben bişe sorcam Chew-WGA v0.9 olan crackı yönetici olarak çalıştırdım sonra apply yapıp evet dedim şimdi orjinal olmuşmudur
BİRDE BENİM PC NİN VİSTA DRİVERLERİ VAR EKRAN KARTI VS 7 YE UYARMI AYRICA GOOGLE CHROME BULANIK GÖRÜNÜYOR EKRAN PARLAKLIĞINIDA AYARLAYAMIYORUM NE YAPMAM LAZIM

Windows 7 surumlerinde yapilan aktivasyon islemini kontrol etmek icin;
"BASLAT -> CALISTIR" a "slmgr.vbs -dlv" veya "winver" yazarak konrtol edebilirsiniz.

Ayrıca driverlarınızın tam performanslı ve stabil çalışması için kullandığınız işletim sistemi ve bitine uygun ( W7 64 bit vb) driver kullanmanızı öneririm...
Ekran kartınızın doğru driverını yüklediğinizen emin olun ve screen refresh ayarını en az 85 de bulundurun.

abi rar şifresi mi yok ben mi göremedim?

bendede 4 partta 17. partta 18 sorun çıktı.ilgilenirsen sevinirim

Şifre yok arkadaşlar linklerin hepsi sağlam.Siz hangi sunucunun partını kastediyorsunuz ?

SaMoVe selamlar, rapid linklerini açık olarak alma imkanımız var mı acaba??? bir arkadaşımda sınırsız adsl ile rapid üyeliği var ona indirtecektim, cryptload'u çalıştırmayı becerememiş, üyelik bilgilerini de girmesine rağmen program hata veriyormuş, linkleri açık alabilirsek yollayayım da arkadaşa, bu şekilde indirmesine yardımcı olayım diye düşünüyorum.

Tüm güncellemeleri yapılabilirmi cracklendikden sonra?

@brainiac
Malesef açık link verildiğinde bu iyi niyetimizi süistimal eden arkadaşlar oluyor.(Özellikle hackhell üyeleri yapıyor bunu)
Hem benim için hem paylaşım yapan arkadaşları zora sokuyor.
Bu yüzden rapinshare açık link istemeyiniz.
Cryptload sorunsuz çalışan free/premium kullanıcılar için olan bir download managerdır.
Ayarlar kısmından premium hesap bilgilerini girerse sorunsuz kullanabilir.

@LastOttoma
Crack yaptıktan sonra da güncellemeleri yapabilirsiniz...

dostum emeğine sağlık bir şey soracaktım bu paylasım orijinal mı yoksa üzerinde oynanmış mı yani ekleme falan yapılmış mı çünkü forumlarda çok sık verliyor bunlar kaç tane denedim hep hata verdi. çalışmadı çoğu o yüzden sordum bilgi verirsen sevinirim.

Kesinlikle katılımsız orjinal sürümdür.İşletim sistemi üzerinde oynama prog ekleme yada çıkarma performans ayarları gibi oynamalar yoktur.
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Netload'daki Part 6-8-12-13-14-15 silinmiş.
Uploading.com korkunç yavaş indiriyor. Kalbim sıkıştı tıkandım valla.
Rapidshare'de şimdilik sorun yok mis gibi :)

yha su rapıd cryptload lınklerı yenılermısınz arklar ınmıyo :(:(

kardeş eline koluna sağlık yanlız linkler yine uçmuş bunları yenilersen çok iyi olur..kolay gelsin

Samove sana zahmet crypload container file ı yenıden atarmısn sıte de sadece senın kı adam gıbı calısıyo daha once ındrdım super dı ama lınk den ınen arsıv artık acılmıyo sana zahmet yenılermısın sımdıden tsk :)

Geri