Windows 7 Ultimate FİNAL / (ORIJINAL TÜRKÇE) (32&64) (MSDN) // BOL ALTERNATIF LINK

2 seçeneğin olduğu kısımda altdaki özeli seçmen gerekiyor...

şuan kurulu bende 7 başka bır cd ile kurdum ben resım koyamıyorum ama anlatmak ıstedıyımı anlamıssınızdır
yanlıs hatırlamıyorsam altta iki secenk yada üç secenek var sürücüyükle geri iptal bu üç şıkta kurulum devam etmesı ıcın bı ıse yaramadı sen resım koyabılırsen han gısecenek oldugunu gosteren sevınırım

slm ben gamze rapid shareden 8 ve sonrası partları indirmeye çalıştığımda uyarı mesajı çıkıyor ve site rapidmovies oluyor yardımcı olursanız sevinirim

This file is copyrighted and may not be distributed without permission of the copyright holder. We will direct you to RapidMovies, where you can buy upcoming games and movies legally online.
verdiği uyarı bu şekilde 8 part indirdim lütfen yardımcı olun

lütfen yardım edermisin :'(

Partlar birbirleriyle uyumludur...Kaldığınız partdan sonra başka bir sunucudan rapidshare, netload yada x7 den indirmeye devam edebilirsiniz...

Linkler yenilenecektir...

Bu gidişle cryptloa linki vericem.Çünkü çok fazla şikayet ediliyor linkler...
Rapid linkleri yenilendiğinde bunu denicem hem sizin hemde benim için daha iyi olucak.

arkadasim emegin icin ellerine saglik ilk önce.

su ana kadar indirdiklerimden netload da part 6-8-12-13-14 ve 15 de sorun var. bi ilgilenirsen sevinirim. simdiden tesekkürler

yazdigim partlar inmiyor

ben gamze teşekkür ederim tekrardan
linkler yenilendiğinde mesaj atabilirmisin teşekkür ederim msn gizli değil

Konu güncellendi...
Uploading.com Linkleri eklendi...

indiriyorum ama indirip kullananlar yorum yazsaydı çok memnun olurduk..

Bizzat ben kullanıyorum...Güncellemeler sorunsuz yükleniyor.Sistem stabil çalışıyor.
Hiç bir sorun yaşamadım daha.Nazar deymesin !
Bir çok prog kurdum kldırdım herhangi birinde problem yaşamadım.
Ultimate 64 bit kullanıyorum.xp prog da gayet güzel efendi efendi çalışıyor.
Hiçbir şüpheniz yada endişeniz olmasın.Gönül ferahlığıyla indirip keyifle kullanabileceğiniz bir paylaşım.

hocam indiriyorum su an insallah sorun cıkmaz bi kaç sorum olacak Xp den Win 7 geçebilirmiyiz sorunsuz olarak 64 bit kuracagım hangi seçenegi sececegiz ? Bide crack hakkında söylersenız sevinirim ?

Win7Loader yaparımda bu crack işlemini nasıl yapacagız bi anlatırmısın ?

Özellikle windows 7 ultimate xp programlarının çalışabildiği en uyumlu sürümdür.Bir çok xp programı çalışıyor.64 bit kurdum 32 bit xp prog çlışırmı derseniz evet çalışır.En güzel özelliği 64 bit olmasına bakmadan bir çok eski 32 bit xp programlarını çalıştırabiliyor.Fakat donanım driverlarınızın windows 7 64/32 bit sürümü olduğundan emin olun.

5z4klt.png

Crackleme işlemi için ise sağ tıklayarak "Yönetici olarak (Run as administrator) " çalıştırın.
Gelen 7Loader ekranında "Loader Default Mode" seçeneğini seçin ve "Install" butonuna tıklayın. Gelen uyarıya "OK" dedikten bir süre
sonra tekrar uyarı gelecek ve yine "Ok " dediğimizde PC kapanıp açılacaktır ve crack işlemi tamamlanacaktır..

ARTIK WINDOWS %100 ORJİNAL HALE GELMİŞTİR

Win7 loader yapıyorumda bi crack dosyası daha vermiş hocam ? onu soruyorum ?

uploading linkleri çok yavaş hotfile var mı acba saol şimdiden

@sadaran

hotfile siliniyor şimdilik rapidshare netload x7 ve uploding linkleriyle indirebilirsiniz..

@eempiree51

Chew-WGA v0.9 / RETAIL LISANS crack yapmadan once windows 7 nin mutlaka serial girilmeden
kurulmasi gerekmektedir.

Saga tiklayip yonetici olarak calistirin
(aksi taktirde crack islemini yapmayacaktir / hata verecektir)
Gelen ekranda "APPLY" butonuna tiklayip, gelen uyariyi onayladiktan sonra bilgisayariniz
bir kac saniye icerisinde tekrar baslayacaktir ve aktivasyon islemi gerceklesecektir.

Bu kadar basit...

Geri