Windows 7 Ultimate FİNAL / (ORIJINAL TÜRKÇE) (32&64) (MSDN) // BOL ALTERNATIF LINK

EvOmAs

New member
Reaction score
0
Windows 7 AIO (32 & 64 BIT) (TÜM SÜRÜMLER) [TÜRKÇE] // BOL ALTERNATIF LINK

Konu silinebilir...Şikayetlerden linkler siliniyor.İhtiyacı olan arkadaşlara yapılıyor yapılan...

biraz da Crack yapma işleminden bahsedermisin kardeş, şuan indiriyorum kurucamda bi aksilik yaşamayım crackde falan ?

saol emeğine sağlık ama rapid ve netloadda problem yaşanıyor bilginize

Rapid silinmiş durum da bilgine Linkleri düzeltirsen iyi olur

rapid linkleri ölmüs ilgilenen yokmu???????

FreakShare.net hariç diğer linkler silinmiş Rapid İhbar edilmiş Netload falanda kendisi silmiş kardeş. şuan FreakShare'den indiriyorum ama buda 50kb/sn üzerine çıkmıyor RapidShare bu olmazsada en azından Netload linkini falan yenilerseniz sevinirim..

Bizimde o resmi siteden indirebileceğimiz bir link varmıdır kardeş ?

Linkler yenilenip konu güncellenmiştir...

part 4 hata veriyor 10 kere indirdim crc hatası dosya bozuk diyor

linkler ölmüş artık hiç birşey inmiyor.ilgilenen yokmu?

Linkler yenilendi...
Konu tekrar güncellendi

teşekür ederim bakalım inşallah sorunsuz çalışır..

hotfile telif hakları yüzünden silinmiş yenilerseniz memnun olurum

X7.to ile netload sağlam onlardan indirin

merhaba arkadaşlar.şimdi partları bi klasöre çıkarttık diyelim.daha sonra cdye isolu dosyayı yazdırdık.bu crack ve loader dosyasını da mı isoyu yazdırdığımız cdye yüklücez yoksa nası olcak kafam karıştı.malum ilk defa win 7 kurcam inş...:)

Crack iso dosyasına yazdırmana gerek yok cd/dvd ye
w7 yükledikten sonra zaten küçük bir program 1 tıklamayla orj yapıyor.Onun için ister harici hd ye ister flash diskine ister w7 kurduktan sonra rapidden indirip orj yapabilirsin.
iso dosyası yazdırdığın dvdde olmak zorunda değil...
Linklerle ilgilenicem tekrar....

Orjinal içinde daha çok resim koyucam...

2010 dan beri kullanıyorum...Özellikle ultimate 64 bit i tavsiye ederim.
Performans olarakta gayet güzel. rahat. keyif alarak ve güvenerek kullanıyorum.Yanında eset 64 bit uyumlu antivirüs prog kullanıyorum.xp programlarıda çalışıyor.adobe cs4 den tutun ıvır zıvır küçük büyük her türlü prog sorunsuz.Özellikle expo firefoxdan daha hızlı açılıyor ona hasta oluyorum.
En önemlisi çok hızlı(donanıma bağlı)

açmış olduğun konunun takipçisi olduğun için teşekürler...

Elimden geldiğince çabuk yenilemeye çalışıyorum.

usta eline saglık linkler hotlıfe dısında calısıyo programı indirdim radan cıkardım cdye yazdırdım cd makınayıda bot etti şimdi yükle kısmına kadar sorunsuz geldi AMA ondan sonra olmuyor problem nedır bılmıyorum şu sözleşme kısmı ve programın nereye yukleneceyı kısım varya orayı atlıyo dırek gecıyo surucu yukle olayına gelıyo oraya geldıktensonra bısey yapamıyorsun zaten enazından bennyapamıyorum sorun nedir lutfen kontrol edermısın yada bılgı verırımısın
3,739,310kb dosya indirdik işe yaramıyo kusura bakma yada 64 bit le 32 biti ayıra bılecemız bıyol varsa onu soyle bıde oyle deneyelım içindeki programları cıkartalım
saygılarımla

Geri