fatihhilmi
New member
- Reaction score
- 0
Ellerine sağlık!!
hayrını görün..
Ellerine sağlık!!
selamlar hocam bu partları dvd ye yazdırp kurmak istiyorum bi işletim sistemi üstüne kurmadan nasıl yapacağım bunu yardımcı olurmusun ??
hocam benim iki sorum var.
1. ilk sayfaların birinde bir arkadaş torrent linki vermiş acaba tr versiyona mı aittir bilebiliyor musun?
2. daha önce sorulmuş ama. benim laptopta home basic vardı. nası olsa oem sürüm değil mi deyip oem slp key lerden home premium u girip denedim otomatik yükseltme yaptı ben de internette pro_64_vl buldum yükledim ama oem slp key i kabul etmedi. acaba bu versiyon slp keyleri kabul eder mi? ya da benim laptopun altındaki home basic i
hotfile linkler silinmiş 14 parta kadar yükledim ama bugün silinmiş linkler maalesef..yenilemeniz mümkünmü?
1.sorunuz hakkında bir fikrim yok
2. sorunuza şöyle yanıt verebilirim eğer bu dvd den home basic kurar ve laptopun altındaki keyi girerseniz etkinleşir.
tekrar indirmek zorundasınız linkler 15 part olarak upload edilmiştir.
hotfile linkler yenilendi turbobit linkler ile karşılıklı indirebilirsiniz
ben indirdim tüm partları sorun yok hiçbirinde...çok teşekkürler...yalnız bi sıkıntım var..tüm partları indirip rardan cıkardıktan sonra ''win7all.iso'' isimli dosyayı dvdye yazdırdım...format için dvd yi takıp pc yi tekrar başlattığımda dvdyi tanımayıp normal olarak sistem calışmaya başlıyo...biosdan cd/dvd yi öncelikli olarak boot ettim yine olmadı...daha önce win7 premiumu tanıtıp kolayca sistemi yüklemiştim...ne yapmam gerektiği konusunda yardım ederseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler..
Windows 7'nin activasyon kodunu girsem professional kabul edermi?Yardımların için teşekkürler.
Yok benim laptopbuma Windows 7 Home P remium yüklemişler bunun kodunu Professionala yükleyebilirmiyim?Çok yardımcı oldun sağolasın.