Windows 7 tüm sürümler 32 bit+64 bit [Türkçe][Tek DVD]

Ya!Ben sana nasıl teşekkür edeyim?Sayende harika bir format arrım ve bütün o ıvırzıvırlardan kurtuldum.Bir yüzsüzlük daha yapıcam, Recovery(D:) dolu gözüküyor ama baktım boş bunu nasıl halledicem?Sağol.

Ya!Ben sana nasıl teşekkür edeyim?Sayende harika bir format arrım ve bütün o ıvırzıvırlardan kurtuldum.Bir yüzsüzlük daha yapıcam, Recovery(D:) dolu gözüküyor ama baktım boş bunu nasıl halledicem?Sağol.

bu linkleri kullanmanız bir teşekkürdü zaten:)

recovery sürücüsünün içine windowstan bakarak birşey göremezsiniz ya yönetten onada format atacaksınız yada onları silmek için özel programlar var google abi yardım eder:)

A rkadaşım Windows 7 Home Premium format attım harika oldu ama Yerel Ağ Bağlantısı görünmüyor.Bir yanlışmı yaptım yardım edermisin?

Özürdilerim ben yorgunlukdan yanlış yazdım.Yerel Ağ bağlantısını kuramıyorum.Ne yapmalıyım?

yardım etmek isterdim pek vaktim olmuyor isterseniz googleden araştırın biraz :eek:k:

Çok sağol fazlasıla yardım ettin zaten.İndirmek isteyen arkadaşlar güvenle indirin benim gibi bir acemi bile kurduysa herkes kurabilir.Hepinize kolay gelsin.

Hotfile linklerini adlım hepsi çalışıyor indiriyorum eline sağlık.pkudum mesajları sorun yok

Buradan nasıl çekiliyor anlayamadım ben

msdn de yayınlanmış son sürümdür.

güncellemeler entegre edilmemiş temiz halidir.

keşke papid linkleri olsaydı rapid premiumdan daha rahat indirirdim ama olsun okudum paylaşım güzel gözüküyor şimdiden teşekkür ederim deyeince de memnun kalırım umarım. hotfile ve turbodan link vermişsiniz linkler uyumlumudur acaba ? 2sinden indircem daha hızlı olması adına

linkler uyumludur dosya boyutundanda anlayabilirdiniz:eek:k:

teşekkürler indirelim bulunsun kıyıda köşede

indiren ve kullanan arkadaşlara teşekkürü borç bilirim..

Geri