Web Hackinq Gövde Gösterisi [Kruis]

xx

• kapalı

Kullanılan: 5 45.5%
  • kapalı

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tebrik ederim

:rolleyes: başarılarının devamını dilerim 5 pek iyi :rolleyes: he birde yeri degil ama olsun .Ben kategorileri hızlı hızlı ekledigim icin pek icerige bakmıyorum ok yine uyardıgın icin teşşekürler...

ulan adam sana başlık sabitledi sen daha gidip farklı konu açıyosun beyin varmı sende

MuH4mm3T' Alıntı:
ulan adam sana başlık sabitledi sen daha gidip farklı konu açıyosun beyin varmı sende

Önce lanlu lunlu konushmayalım lütfen. Orda en son benim mesajım var . Bu da flood olacağından yeni bashlık açtım . Ayrıca partizan arkadashımıza haber verdim .

daha doğru şekilde uyarılar yapmak lazım. başlığı birleştiriyorum. bir daha olmaması dileğiyle...

Kardeşim sen yaz yeni bi iş yapmışsın eklemişsin flood olmaz mod arkadaşlar gerekeni yaparlar...

Basarılarının Devamını Dilerim Kruis Kolay Gele.. :p
Guzel indexler..

eLine sagLiq Kruis :) TebrikLer... dewamini beqLeriz :)

eLine sagLiq :)

eline Sağlı Dostum Selamımı Iletmıssın :D
Teşekkürler...

Önemi yoq Allahın selamı işte . ;)

yasaklandim' Alıntı:
len bu hack işi de iyice seri katil paranoyasına döndü.. adam canı sıkılıyo site hackliyo..emlakçıklara gıcık mı oluyon? veya dershanelere? bence bi psikiyatriye görün!!
adam gibi işler yapsan neyse . git coldhackers.com rojaciwan.com veya apdullahocalan siteleri var oraları hacklesene yiyosa bilgin ve becerin..!! adamın mailinden accountlarına ulaşıyo sonra hackledim diyo..denyoya bak!!

Bir kişi çıksın mail hackten yaptığımı ispatlasın. Ayrıca admin maiL hack site hackten kat kat daha zordur Sana da hesap vermek zorunda değilim .

bana hesap vermek zorunda degilsin tabii de.. gövde gösterisi falan degil bu!!!
bize zararlı olan sitelerle ugraşsana..yazdım yukarda o kadar becerin var madem..index at bunlara seni alnından öpeyim!

Katılıyorum Kruis Herkez İstediğini Yapmakta Özgurdur
Boşuna Polemiğe Bile Girmeye gerek Yoq.

Eline Sağlıq Dostum Kruis
Tebrikler...
Devamını Beqleris...

:p sadece gülüyorum Kruis helal olsun kareşim iyi bir gosteri basarılarının devamını dilerim...

ortam bozucu+tansiyon yükseltici mesajları sildim. Arkadaş iş yapıyor saygı duyalım en azından beğenmeyenler mesaj yazmak zorunda değiller..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri