Web Hackinq Gövde Gösterisi [Kruis]

xx

• kapalı

Kullanılan: 5 45.5%
  • kapalı

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koyamazsın bir uyarı için demedim. Ben kendi yargılarıma ve düşüncelerime göre söyledim. Ama bu olay hoş değil. Konuşmalarıma dikkat etmem konusunda uyarı vermen de gerekmez ben zaten dikkat ederek konuşuyorum..

Kruis kardeşim senin amacın ne yaa.sitedeki arkadaşlığı mı bozmak.burda kimse kimseye senin dediğin şekilde hitap etmiyo.dikkat ediyorum da senin bi kaç tane yazında hep bi terslenme bi diklenme görüyorum.arkadaşım birisiyle bi sorunun falanmı war.lütfen site içindeki konuşmalarına dikkat et.sOrUnLu buranın modu,en çok takılanıdır.ve de ne konuşacağını bilir.ama sende hep bi diklenmeler görüyorum.tamam iyi iş yapmışsın ama bu senin problem çıkarmanı gerektirmez.

Problem ? Arkadashlar türk sitesi hacklemek yasaksa Hacklerim ama buraya koymam . Ben sadece paylaşıyorum Fakat arkadashlar BIrakın hacklemeyi indexime dahi karışıyorlar Herkes kendi işine baqarsa sevinirim .

paylasmak.. neyi paylasmak? paylasilan nedir? egolari tatmin etmede yardimci bunye aramak paylasmak midir? yapmak ve anlasilmak ise olay, karsiligi yorumsuzdur..

WiLdBoY' Alıntı:
paylasmak.. neyi paylasmak? paylasilan nedir? egolari tatmin etmede yardimci bunye aramak paylasmak midir? yapmak ve anlasilmak ise olay, karsiligi yorumsuzdur..

Msnye geLenler bilirler Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısıyorum. Buranın adı hackhell hack sitesi oldugunu düşünüyorum ve Hacklediğim siteleri burda gösteriyorum . Forumum ortalık yerinde bilgi paylaşımı yapmıyorum Çünkü senin gibi insanLar var ve de senin gibileri hep olucaktır . Git biraz icraat yap Konushmalarınla bi yerlere gelmeye çalıshma Traj için de beni kuLLanma .

icraat, insana gore icraat olarak kalabilir kimine gore ise farkli bi kavramdir ki paylasmak soru/cevap midir sadece? tartisilir.. paylasmanin adini boyle koymamak gerek..

Hackedları beğenmiyorsan cevap yazma kardeşim ZorLa mı yazdırıyorum? yalandan yere Polemik yaptırma kendinLe bi mod arkadashımızın dediği gibi teşekkür etmiceksen göLge etme. (çok yerinde bir söz)

İyi sabır var

valla kruis iyi sabrettin sabır taşısın sanırım ben dayanamazdım ;)

yaw karişmim diyorum ama kanım kaynıo

arkadaşlar hack e bakacaksınız adamın indexine değil
ben index atsam kahrolsun hackhell yazsam bişe değişmez
ben sadece işime bakarım.

hem kruis msn de falanda yardımda ediyorum diyor
gelen arkadaşlara. bundan güzel ne olabilir. adam
bilgisinide paylaşıyor. siz hack in nasıl yapıldığına
bakmıyorsunuzki. niye türk sitesi niye hac işareti
yok niye türk bayrağı ne bilim niye indexde ğ yok
gibi ayrıntılara bakıosunuz.

baktınız ki sevmediniz olayı yorum yapmazsın.
dayanamadım yorum yapacam derseniz. nasıl
yapıldığına falan bakın. size ne index den yaw
adamın görüşü dini farklıdır. saygı duyun.

Kruis kardeş iyi iş. ve korkutucu bir olay
uahauahua tebrik ederim.

Eyw hojam saoLasın .

yaw benim Kruis'e neden index'indeki foto böyle diye soru sormuyom.sadece biraz daha daha dikkatli konuşması gerektiini söylüyorum.son bi kaç forumuna baktığım zmn hep bi terslenmeler hep bi diklenmeler.ben buınun yanlış olduğunu söylüyorum.yoksa isterse müslüman olsun isterse hristiyan.o beni ilgilendirmez.kendini ilgilendirir o.zaten ben bununda tartışmasını yapmıyom.ben sadece konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini söylüyorum.benim amacım burada sorun çıkarmak diil,sorunları çözmektir.ileride bu konuşmaları sorun çıkartmasın die uyarıyorum.güzel iş yaptığında tebrik etmesini biliyosak,yanlış iş yaptığında da uyarmasını biliriz.aynı şeyi benim içinde uygulayın.yanlış bi iş yaptığım zmn beni uyarın.ama sadece uyarın.ben sadece uyardım.kimsenin dinine index'ine af atmadım.ilk sayfadaki yazımda tebrik ettim.bundan öncekinde uyardım.şimdikindede açıklamayı yapıorum.inşallah bi daha bu konu yanlış anlaşılmaz.

açık konuşuyorum index inden nefret ediyorum.
bu arada sorunlu dostuma katılıyorum.
elalem kıçını yırtıyor yüzlerce satanist sitesi var, bölücü site var,
hala birbirinizi yiyorsunuz..
bu benim görüşüm, belki tatminkarlık anlamında yapıyor olabilirsin ancak bu yapılanlar nekadar doğru olmasada bilgini doğru olan yolda kullanmalısın.
bu cevabada sorunlu dostuma verdiğin tarzda cevap vermemeni umarım...

Kruis kusura bakma. Senin yaptığın index e karışma hakkım yok ve bundan sonra başlıklarına mesaj yazmayacağım. Herkesin dini düşüncesi tabi ki kendine.. Ama sende anketle gövde gösterisi olayını abartmazsan sevinirim..

sorunlu hep sana katılmak zorundamıyım ya:)
gerçektende çok dokunuyor... dediğin gibi salyangoz olayı ama neyse...

Konuyu daha fazla hirpalamaya gerek yok konu amaci degisti farkinda misiniz? Arkadasim eline saglik calismalarinin devamini diliyorum sende bu index'in ile ilgili konusulanlara aldiris etme ve cevap verme polimik olmasin.. Pls.!

abi burasi müslüman devleti yaw hic atilirmi böyle index yapma gözünü sevem

****** da degisik bi tartisma vardi burdada bu tartismami cikacak simdi

ARKADAS KIMSE DEGISTIREMEZ INDEXINI HAKLISIN AMA YAPTIGIN GERCEKTEN DOGRU DEGIL
TABI KARAR SENIN NASIL YAPMAK ISTIYORSAN OYLE YAP.

Ya beyler uzatmayın müslüman bir ülke de hristyanlarda musevilerde Zerdüştlerde Budistlerde bilmem nelerde yaşamıştır yaptığınızı sorgulayın biraz bence isteyen istediği index i atar bize de o insanın görüşüne saygı duymak kalır bence fazla uzadı bu mevzu

tbr başarılarının devamını bekleriz........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri