Web Hackinq Gövde Gösterisi [Kruis]

xx

• kapalı

Kullanılan: 5 45.5%
  • kapalı

Kullanılan: 6 54.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kruis bravo arkadaşım.en uyuz olduğum zaten şöyle lanlı lunlu konuşan tiplerdir.ellerine sağlık diyom sana kardeşim.iyi iş yapmışsın

arkadaş ellerine sağlık çok güzel iş olmuş ve kesinlikle hak etmiş.Ama site index i bence de kötü...

siz bu arkadaşın site hacklediğinimi sanıyonuz şimdi burda kendi sitemi vermek istemiyom reklam olur diye msn ye gelsin veriyimde bide benim siteyi hacklesin o kadar gücü var
bide bir türk sitesini hackleyen adamdan ne hayır gelir
msn: [email protected]

MuH4mm3T' Alıntı:
siz bu arkadaşın site hacklediğinimi sanıyonuz şimdi burda kendi sitemi vermek istemiyom reklam olur diye msn ye gelsin veriyimde bide benim siteyi hacklesin o kadar gücü var
bide bir türk sitesini hackleyen adamdan ne hayır gelir
msn: [email protected]

kesinlikle katılıyorum sana +100000000

MuH4mm3T & belgar_omen siz ne yapmak ne demek istiyorsunuz ne kadar cok gölge etmeyi seviyorsunuz cok biliyorsaniz cikin siz yapın şu hack işinide siyasete cevirdiniz ya helal olsun başka ne diyim size

ben hiç bir zaman gölge olmam herkez bilir ben kaç kişiye şunu bilemiyom dedi yardım ettim ama biz hack biliyoruz demedik sen biliyosaun fakat düzgün yerde kullanmıyosun
bir başlık açarız şu pkk sitesini webhackten anlayanlar saldıralım diyoruz hiç biriniz ortada yoksunuz nerdesiniz
sizin türklüğünüz bu kadar

edit: bir siteye indexi tam atarken şu sorulara cevap arayın
1-bu adam bana ne yaptı
2-bu siteyi hackleyince elime ne geçecek bunlara cevap bulduktan sonra benim diycek bişeyim kalmıyor

ortamı gerene madalya kampanyası bıttı sölim

adam ıs cıkarmıs ıyı yada kotu dersın cekılırsın kenara

bende ındex ını sevmedım soledımde ama ne benı nede bı baskasını ılgılendırır bu
sadece yorum yapar cıkarım ısın ıcnden

germeyın bosu bosuna ortamı azcık olgun olun baska bısı demıcem

Kady Abi O Zaman Sunu Bi Soylermisin Gerci Ilgilendirmezse Beni Yine De Soyle

Kapali Basliklar Nasil Aciliyor Surekli Sorunlu Abinin Kapattigi Basliklar Aciliyor

isyan_atesi' Alıntı:
MuH4mm3T & belgar_omen siz ne yapmak ne demek istiyorsunuz ne kadar cok gölge etmeyi seviyorsunuz cok biliyorsaniz cikin siz yapın şu hack işinide siyasete cevirdiniz ya helal olsun başka ne diyim size

asıl siz ne yapmak istiyosunuz ya.şimdi sen ve Kruis gittiniz burayı hacklediniz.eee ne geçti elinize.adamların sizinle bi kötü durumumu wardı.amacınız sadece egolarınızı tatmin etmek.bakın yaptığınız işler yanlış.hani bi yerden bi şey olmuş olsa herkes tamam dycek.ama hackleme nedeninize baksanıza:"TÜRKİYE'nin en genç portalıymış"diye hackliyosunuz.çok yanlış işler yapıyosunuz çoook.bu sitede herkesin amacı bellidir.amaç paylaşım,bilgi alışverişi,arkadaşlığı güçlendirmektir.sizin yaptığınız ise tamamen YANLIŞ işlerdir.vazgeçin bu işlerden

başlığı tekrar kilitliyorum bir daha açılacaksa ben yokum bu işte..

valla tebrık ederim sayın hackerım founderım adminim :) sen işini bilirsin msn ye gel

kruis be iyi iş yapmişin
bide yanina cırak falan lazimsa ben bedava calişirim valla :D

iyi iş üstad tebrikler senin bu gövde gösterilerini dikatle takip ediyorum ve iyi işler çıkarıyosun ;)

asLında amaç pek Gösteri değiL maksat işi biLen açsın .Siteyi açıp Köşeye geçmesinler.

HakLısında bu Index Degıstırmeyecekmısın? Baska Bırsey Koysan Olmazmı

Grafiğe de o kadar kafa yordurmayın :) Ama bi grafiker bi arkadash yardımcı oLucak güzel bi index yapıcam . Bir de neden bu kadar taktınız indexe ki ?

Grafiğe değil Haç işaretine taktım ben. Müslüman sitesi hackleyip haç koyamazsın

Aynen katiliyorum sOrUnLu'ya.!

Sorunlunun Dedıgı Gıbı Hac Isaretı Olmaz Berbat Bencede.

sOrUnLu' Alıntı:
Grafiğe değil Haç işaretine taktım ben. Müslüman sitesi hackleyip haç koyamazsın

Birincisi istediğim indexi atarım . Ben istersem değişirim indexi Bu kimseyi ilgilendirmez Bunun yasak oldugunu da sanmıyorum. isterseniz Daha fazla takmayın bosuna takmısh olursunuz Değişirsem kendi istediğim için değişicem Sen söyledin diye değil Konushmalarına da dikkat et .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri