öle öle banada geldii..ne aynı siteleri bende mi daface ettimm yookk be olur muScorpioN' Alıntı:ala ala yaww hepiniz aynı sitelerimi hacklediz.ben anlamadım bişi burnuma pis kokular geliyor ama neyse![]()
sOrUnLu' Alıntı:hah iyi iyi çalışın bakalım yakında bende derslere başlıyorum ama IRCde verecem![]()
sOrUnLu' Alıntı:hah iyi iyi çalışın bakalım yakında bende derslere başlıyorum ama IRCde verecem![]()
sOrUnLu' Alıntı:Heh ben hacking dersi vermeyecem, warez kullanımı hakkında bilgi vereceğim.bu sayede herkes sitede sınırsız paylaşım edebilecek ve burası tam bir download arşivi olacak..
Cri¢ket' Alıntı:Partizan Kardeş Ben Msn Kullanmıyorum Daha Doğrusu Kullanamıyorum Şirkette Yasak Ettiler..!
Bana Mail İle Döküman Yollayabilirmisin..!
[email protected]
[email protected]
Mail Adreslerim Yukarıda Eğer Yardımcı Olabilirsen Sevinirim..!
Daha çok dökümandan ziyade kişilere msn de anlattığı gibi bir yardım istiyorum..!Kruis' Alıntı:Cricket biraz forumu dolansaydın bari yine Partizanın açtığı konuda Deface dökümanı mevcuttur. Çok hazırcı olmayalım![]()
Cri¢ket' Alıntı:Daha çok dökümandan ziyade kişilere msn de anlattığı gibi bir yardım istiyorum..!
Yani hazırcılık değil kullanılan yöntem..!
Bire bir..!
Okey..!![]()
Tamam Partizan Eğer Öyle Bir Arkadaş Bulabilirsem Sana Haber Ederim..!Partizan' Alıntı:d0stum o haLde sen veya gonuLLu bir arkadasina soyLe geLsin MSN e Log oLaraq tutsun.. ama sen geLirsen daha iyi oLur![]()