Web Hacking Ders 1 [Defaced]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Partizan

New member
Reaction score
0
ArkadasLar onLine oLarak Web Hack dersLeri vermeye basLiyorum (biLdigim kadari iLe). :rolleyes:

DersLeri MSN uzerinden GrupLar haLinde anLaticam.. Kendini gosteren kisiLer iLe ozeL iLgiLicem :) Teq KuraL Deface yapiLan siteLerde HackHeLL Logosu ve site adresi oLucaq :cool: SimdiLiq Hepsi bu kadar..

Soru ve iStekLer bu basLiq aLtindan sorun.. MSN de sadece Ders ve burda sorulan soruLara yanit verilcektir..

Ben onLine oLdugum anda Ders basLamis Demektir..

Ders Adi : Deface
MSN Adresi : [email protected]

desan su invisible olayını kaldır dalıcam sana

partizan seni listeme ekledım. web hack a aç çekirgen senı beklıyor sen bana web hack öğret bırak hachell logosunu hackhell manyağı yaparım adamları :D birde partizan dostum senın hangi saatlerde nete girceğini bilsek iyi olur çunku ben calısıyorum ve şirketın bilgisayarından nete giriyorum sabah 10 la aksam 5 arası olursa çok sevınırım tesekkurler

su anda tatiLdeyim d0stum.. Temmuz 30 da fiLan ewimde oLucam... saat k0nusu dert etme :) herkese uygun saatimiz war ;)

partizan kardeş işte beklediğim başlıktı bu :) öretin diye kasıyom öğrenmek istiyorum öğreten yok :D ama bende belli bir süre msn ye girmeyeceğim. girdigimde ilk iş seni eklemek ve derslere başlama olucak emin ol. tekrardan çok teşekkürler.

Abi burdan halletsen yazılı döküman olurdu elimizde

ArkadasLar buradan Halletmek istemiyorum.. yani benim icin s0run yoq ama KaLici oLsun diye MSN den vermek daha mantiqLi geLiyor :) denedigim icin yani :)) ders bitince de dokuman yazaris :)

hajom ii dusunmussun arkadaslara öğret valla bende alırım senden ders ne varsa söle:D saten eklisin bede dostum eklemeye gerek yok:D tasarım işine soyuncam bende ama zıcık musade bana:) tasarım derslerine de bekleris:D

Biz öğrenmeye muhtacız sevaptır aç bırakma bizi :D MSNe ekledim bile :)

DeacoN.FRoST' Alıntı:
ekledim bende bilgi bilgidir :)
iyi düşünmüşsün partizan kardeş defacedir ddostur öğrenelim iyicene bu ders kaç € acaba euheuhe :D

cok para :p ehuhe HackHeLL uyeLerine bedawa :)

zuahaha herkes partizandan özel ders alacakta ben almicam..
partizan sen şimdi 10 milyon kurs ücreti koysan köşeyi dönersin he..:)

nightashes' Alıntı:
zuahaha herkes partizandan özel ders alacakta ben almicam..
partizan sen şimdi 10 milyon kurs ücreti koysan köşeyi dönersin he..:)

Kendin kasindin :p PM den Hesap numarami atiyorum haberin oLa ehuhe paraLarrr :p

Iznimi Aldim Isten Bende Istiyorum Bu Dersi
Web Hack Olacak Ustune Partizan Kardesim Ders Verecek Ben Almayacam Olurmu Hic :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri