Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oyumun ne oldugu belli kardeşim ama ne derler bilirsin 1 müsibet 1000 nasihattan iyidir akşam aramana da gerek yoktu sen artık o kişiye takılan sıfatın ne anlamana geldigini çok iyi anlamışsındır
baya bi taze üye olmama rağmen Bölüm resim walp. gibi olunca bence tek başina idare edilebilecek bir bölüm değil en azından yardim gerekebilir. diyerekte {+} weriorm tabiiki 1001 'ede sonsuz sayqım var.
en azından yardımcı olmasından bir zarar gelmiyeceğini duşunuyorum sabah akşam online ve kesinlikle katkıları goz onunde bulundurulmalı henuz yeterli tecrubesi yok ama sen eksi ben eksi dersem nasıl olcak bu iş sonuna kadar + kardeşim yolun açık olsun
Arkadaşlar mod adaylığından cekiliyorum umarım paylasımlarımdan sonra konun az diyen arkadaslar fikirlerini değiştirirler ve birdahaki adaylığıma olumlu görüş bildirirler