Wallpaper & Grafik Bölümüne Mod Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hobaa koalisyonlar kuruluyo yavas yavas dengeler değişiyo baksanıza...kimin daha cok yandası olayına donuyo yavas yavas...

oy kullanmam normalde pek az cok bılenler vardır... gene kullanmıcaktım ama wallpaper bolumunu hakketten hergun bı bakarım ki burda oy kullanan cogu kısı gırdı mı onu bıle bılemıcem... benım oyum ne kadar etkılı olmucaksada cunku son soz 1001 dai nın dı oda - vermiş.. napalım saglık olsun.. ; )

1001 gerek görmemiş ve kesinlikle işini çok ii yapıyo

ama

genellikle resim paylaşımı olan bölüm modları bilirki bu bölümlerin kontrolu zordur..aynı resim birden fazla başlıkta defalarca verilebilir..

bu yüzdendirki +1923

hayırlı olsun..

Bölüm mod - vermiş.İstemiyor yada yetersiz oldugunu düşünüyor.Bize söz düşmez . -1

1600 msj 40 küsür konu.
ayrıca şahsi fikrim sırf "bak ben hh da mod oldum" demek için yapılmış bi başvuru
1001 heryere yettiği gibi orayada yeter

Fıятıηа √;3204838' Alıntı:
YorumSuz eksi [ - ]

beklediğim bi adaylıktı..1001 - vermiş ama büyük yardımı olacağını düşünüyorum
benden + hayırlısı olsun

Benden +
Hakkında hayırlısı olsun.

hakkında hayırlısı olsun irachann.

benden sana +

bu arada ispik son söz 1001 in demişsin de... darkın, yakışıklının modluk başvurusuna yazdığı bir söz aklıma geldi. üyeler + yöneticiler + smodlar + bölüm yöneticileri nin karaklarını göz önünde tutuyoruz gibi bir sözdü sanırım. gerçi mod atamalarının kararı nasıl veriliyor o da tam net değil.

Bölüm Modu da - vermiş..

Bencede Daha ERken hem 1001 Orayı Tek başına idare ediyor

Dostum kusura bakma ama erken olduğunu düşnüyorum.
(- )

[-]

Daha çok yol alman lazım:victory

Msn'de kendisiyLe konu$tum ve artı vermeye karar verdim.
Ben oLumLu bakıyorum..
+

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri