walla kime anlattıysam tırstı bide siz dinleyin.

ürkütücü, ya bikaç saattir forumda korku bölümündeyim p***olojim bozuluyo heralde. bilgisayarın disket sürücüsü sankı disket varmış gibi dızt dızt edip duruyo. uyuma saatim geldi heralde.

bnm amcamın oğlu vardı komşumuzdular aynı zamanda anlatmıştı bana.Kendisi yatıyomuş yatakta gözlerini açmış kanepenin üstünde balkondan dışarı bakan ters ayaklı bişey görmüş hiç ses çıkarmamış uyumuş.

apollo_37 arkadaşın dediği gibi ayetel kürsi yi okuyup gözleri yumacaksın :goz:

Arkadaşlar Böle Şeylerin Olması Normal Çok Yorgun Olduğunuz Zaman Stresli Bir Gün Geçirdiğiniz Zaman Gelir Genelde İnsanın Başına Dini Yönden Alakası Olduğunu Düşünüyorum Bazı Arkadaşlar Bu Tür Olaylar Bilimsel Dini Yönden Alakası Yoktur Şeklinde Yorumlayabiliyor.Hiç Bir Zaman Şunu Unutmamalıyız ki Kuran da Yazan Her Şey Mantıklıdır vede Kuran Bilimi Destekler.Bazıları Mantık Dışı Bulur Ama Böyle Değildir.Bazı Şeleri Açıklamaya Bizim Kapasitemiz Yetmez.Ben Açıklayamıyorum Bir Kaç Kişi Daha Açıklayamıyor Diye Bazıları Dini Bilgileri Saçma Görür ve Mantıksız Olarak Niteler.Kesinlikle Böyle Bir Şey Değildir.Belki Biz Bazı Şeleri Açıklayamayabiliriz,Kapasitemiz Yetmez Ama Bunları Açıklayacak Birilerinin Olduğunu Unutmamalıyız.

Bİlimde Olanları Din Dinde Olanları Bilim Kanıtlar.​

Böyle Durumlarda Allah a Sığınıp Bildiğimiz Sureleri Okumalıyız.

NOT:Bazı Dİn Dışı Bilgileri Dini Bilgi Olarak Öne Sürenler Var.Bu Bilgileri Kastetmiyorum.

Saygılar

korkunç.. ben olsam evdekileri uyandırır her yere baktırırdım.. :S

Geri