walla kime anlattıysam tırstı bide siz dinleyin.

eğer korkmayıp tekrra bakabılseydinhkayeyi de çozmuş olacaktın sana inanıyorum kımse yalan soylıyorsun diyemez ama boyle şerler beynin de yanılgıları olabilir ruya içeriside olabilir cin tarzı olaylarda olabilir ama cin kesinlikle eşyalarla değil insanalrla uğraşır
diğerleri ise insan piskolojisinin yarattığı olaylardır bende çocuk yalarımda tullere dıkkatlı bakınca motıflerin hareket ettiğini geceleri çok narin ayakların halaılara bastığı evde dolaştiğini duyardım ama bunlar gerçek oldukalrı kadar hayallerde eğer birşeylerden korkarsan bilinç altına yerleşir ve mutlaka karşına çıkar

ben gnelde baş ucumda çalışma masam olduğu için fener, saldırma aletleri ağır eşyalar atrzında varlıklar vardır genelde boyle olaylarda artık bunları kullanıyorum afet korkusu tetıkle olmayı doğuruyor ve şuanlar macera yaşamak istiyorum sürekli eve bi hırsıs gidersede ona saldrısam diye hayal ediyorum bigün gerçekleşirse elllerim tutulup yatağımdan bile kalkamıyabilirm

o yüzden burdaki arkadaşlar ben bakardım saldrırım diye diyorlarsa birde o anı yaşasalardı nasıl yaparlardı bunlar farklılık yaratabilir diye düşünsünler

bizim mahalledede öyle bişi olmustu.Komsumuz aksam evde tuvalete kalkarken tuvaletin önünde annesini görüyo.Annesine sen hala yatmadınmı diye sorarken koridorda annesinin odasının yanından geciyo.Annesini uyurken yatakta görünce cıglıgı basıyo o anda da kayboluyo ikinci anne :D

olabilir, olmaz diye bişey yok, ben bunun gibi biçok şey yaşadım. Ama çok kötü bi durum ya. Merak ediyorum bu 3 harfliler veya herneyse onlar, insanların eşyaları ile oynamayı çok mu seviyolar acaba ???
benim başıma çok gelen bişey var, uyurken bazen sanki birileri saçımla ayaklarımla yada ellerimle oynuyo gibi hissederim. birden uyanırım, yataktan hoplarım tabiri caizse, ama ne odada ne de etrafımda kimseyi göremem....

İnsan uykuluyken olur boyle seyler. ruya da gormus olabılırsın sonra uyanmıssındır. su ic dua oku yat gene. kafana takma =)

Benim sagim solum belli olmuyor, küçüken bir kurban bayramindan sonra 2 yil boyunca evin içinde boga falan gördüm, az üstüme koşmadılar evimizin koridorunda, az aglatmadilar beni 6 yasimda falan :D
daha sonra pek bisi olmadi, ne zamn böyle seyler okusam, böyle seyler konussak o gece tedirgin olurum bu tamamen insanin ne düsündügüyle alakali bir durum. Tabi bazen bilimin açıklayamadıgı seylerde olmuyor degil. Bencede kendini kaydet yada enteresan seyler gördügün yeri kaydet kesin çözüm bence. Bak bakalim bisiler varmi :)

Ama bence korkman için bi neden olmamali derim. İnsan sıkıntılı anlarında, korktugunda, bunaldıgında, stresli anlarında çok olmadık seyler görebilir.

günümüzde böle şeler ne kadarinkar edilse de gerçek arkadaşlar

benimde rüyalarıma geliolar rüya gibi ama gerçek alışır inssan bi zaman sona yappcak bişi yok

evham yapmaya gerek yok
durum şu ki insan gözü gece psikolojik olarak gördüğü ama tam seçemediği şeyleri en kötü haliyle düşünür
gerçi benim gibi hiç uyumamış biri artık hiçbişeyi seçemez hale geliyo orası ayrı
senin yaşadığın bi göz yanılması

Tü'Lerim KaLktı ehuheuhe =) Harßyden Korktum He.!

uykudan kalkınca rüya gibi gelmiştir okadar büyütülecek bir olay değil

karabasan dıyorlar ona arkadasım.bıze çocuklugumuzdan berı gelır.fatıha okuyacaksın bılgın olsun.

sankı senı oldurecekmıs gıbı gelır bazende saldırır bılgın olsun

hemen dua okurdum başka bi şey gelmez elden:goz:

WaLLa Kim oLsa tırsar ...ßen ayaga kaldırırdım mılletı :D:D

bütün bunların olmasının nedeni gecenin karanlığıdır
insan ölümden ve karanlıktan korkar neden
çünkü ikisindede bilinemezlik var
yani insan bilmediği şeylerden korkar
karanlığın ötesinde kim var ya da ölümün ötesinde ne var.....

arkadaş lambalar kapalıydı gtiim hepsini açtım ama korkuyorum yha..güzel yazı ama

bizim validede ben salonda tv nin önünde yatarken gece açık kalan tv yi kapatmaya uyanmış rahmetli ananemi görmüş ayakta bana bakarken..zaten psikolojim bozuk bide iyi saatte olsunlarla uğraşmayız inş.:p

Geri