walla kime anlattıysam tırstı bide siz dinleyin.

yordam740

New member
Reaction score
0
bir gece ansızın uyandım.o gece ablam ve yeğenimle aynı kanapede yatıyoduk,ben en kenarda yeğenim ortada ablamda duvar kenarındaydı.normalde gece yatarken odamızın kapısını kapatıpta yatardık ama o gece kapatmayı unutmuşuz.odadan çıkınca bir koridor var ve koridordada yeğenimin eşya dolabı var.neyse ben gece aniden uyandım ve dolabın önünde çömelmiş elinde bi kaç parça eşya olan ablamı gördüm.karanlıkta yüzünü hayal meyal seçebiliyodum ama onun da omzunun üstünden bana baktığını farkettim.içimden yeğenim terledi ablamda ona kıyafet alıyo diye düşündüm.bu saatte nelerle uğraşıyo diyede geçirdim aklımdan.sonra arkama döndüm ve dilim tutuldu neredeyse,ablam mışıl mışıl uyuyodu yanımda ve ben tekrar dönüp o karanlık koridora hiç bakamadım.

arkadaşlar harbiden gerçek yani sakın sallıyo diye düşünmeyin yaşayan bilir.

bende de oluyor bazen ben alıştım sende alışırsın. özellikle bende sitresli geçirdigin günlerde ve kafama bazı şeyleri takarsam oluyor.böyle durumlarda ayetel kürsüyü okumak gerekir.

kardeş cin olabilir.bunlar gerçek.gece üç boyutlu hayata geçer insan oğlu.
o yüzden bi söz vardır gündüzün şerri gecenin hayrından iidir diye ben geceleri dışarı bile çıkmam..

kadeş annen ablana benziyorsa annen olabilir

ayyyyyyyy çok korkunç ya ben görsem halimi düşünemiorm bile sizin ewde yatır fln olabilirmi weya bi şehit fln çünkü benmde bi tanıdık arkadaşım war oda böyle şeyler görüo sürekli etraftaki herkes bunları dio

abi hemen cin i yatırıyı falna yapıştırmayın bazen olur arkların dediği gibi sitresli hallerde bazen karanlık böyle oyunlar oynar.bence ama tabi başka birşeyde ola bilir.her şeyin mantıklı bir açıklaması yoktur:D

Yerinde olsam bende aynını yapmazdım,:D çığlığı basardım
paylaşım için teşekkürler

benim çevremdede böle olaylar olduğunu duyuyorum ama belkide uyku sersemliğiyle görülüyo olabilir.. Bana olsa bende arkama bi daha bakmazdım herhalde.

bendede uyurgezerlik basladı bu yaştan sonra.gece yatıyom sabah bir bakıyorum ewin baska köşesinde uyanıyorum.korkuyorum da ya alır basımı ewden çıkarsam bi şey gelirse die basıma.offff off

apollo_37' Alıntı:
bende de oluyor bazen ben alıştım sende alışırsın. özellikle bende sitresli geçirdigin günlerde ve kafama bazı şeyleri takarsam oluyor.böyle durumlarda ayetel kürsüyü okumak gerekir.
bende arkadaşa katılıyorum .felak nas süreside okunabilinir.

Benim de pek inancım yoktur ama geçenlerde çok sıkıntılı olduğum bi gece nefes almakta zorlandığımı, birinin göğsüme oturduğunu, o yüzden çok zor nefes aldığımı hissettmiştim. Gel gör ki hala inanmam :) olacak şey değil. İnsan beyni çok enteresan, türlü oyunlar sergiliyor sıkıntılı zamanlarda demek.

bırdaha boyle bırsey gorsen besmele getır ne olur ne olmaz harbı tırstım

bendede uyurgezerlik basladı bu yaştan sonra.gece yatıyom sabah bir bakıyorum ewin baska köşesinde uyanıyorum.korkuyorum da ya alır basımı ewden çıkarsam bi şey gelirse die basıma.offff off

arkadsım aslında kameran varsa gece kayıt et kendını kaldıtıgn zaman bilinçlimisin yoksa uyku dersemlıgı mı oluyor

geceleeerr benim aşkım geceleer... geceleri bir çok garip olay olur... ama ben geceleri severim

Geri