SIKMA CANINI olacak :clapGÜZ€L KARD€SIM OLACAK simdi
1-CRACK admin modunda calistirirken hicbir islem yapmadan uninstal !! TUSU BAS
2-islem basarili olmasi icin senden reset yapmani isteyecek kapat ac bilgisayarini
3-ayni crack yine admin modunda islemcin INT€Lolduguna göre !! LOGO YU YAKMASI icin üzeine islemcinin ADInin yazdigi KUTUyu !! tikla (INT€L)
4-CALISTIR ve BASARILI OLMADIYSA BILGISAYARINA microsoft UN €TKINL€STIRM€ ONAYI ALMAYI B€KL€!!
5-BILGISAYARINI yine kapat MANU€L (R€S€T YAPMADAN) BASLAT
6-netice olarak ARTIK €TKINL€STIRM€ BASARIYLA sonuclandi DIY€C€KDIR ..KOLAY gelsin,BASKA YOLU YOK ..merak etme saglamdir..uygulamalari tekrar gözden gecir.:goz:
basarili sonuc aldigin icin sorun dogurmaz,, lakin kullandigin hesap dahilinde ayni bilgisayarda baska bir üst kullanici hesabi özelliklede sifreli bir baska hesap tüm yetkilere sahip hakki almissa O ZAMAN update yaparken :vur!! €G€R BILGISAYARDA AYNI ZAMANDA ADMIN yetkisine de sahipsen sorun yasanmaz ,baska yetkiye sahip hesap acilmamissa BUNLARA YAPILACAK windows degisiklik ana cekirdeginde yetki sorgulamasi getirecek ki bu da ONAYLANDIKDAN SONRA iSL€MLER AYNI C€KiRD€K ÜZ€RIND€ iZiN ALINmis tüm kullanicilar icin gecerli hale gelir,bu anlamda köklü degisikliklere izin verilmesinin önüne gecilmesi adina ADMIN mod kullanilir,,, rahat ol sorun yok ..H€SAP sahibi sen oldukdan sonra ki basarili sonuclanmasida Bunun iSAR€TiDiR::iyi forumlar kolay gelsin:hhman: :hhman:öncelikle teşekkür ederim işlemi gerçekleştirdim ve başarılı oldum ancak sormak istediğim birşey var cevaplarsanız sevinirim admin olarak işlemi gerçekleştirmedim (açıkçası gözden kaçırmışım) bu daha sonra bir sorun teşkil eder mi? Tekrar teşekkürler.
Şimdi ben eski crack i kaldırabilirmiyim bunu kurmak için
eger etkinlestirilmemis ve sp1 yüklü bilgisayarinizda etkisiz kalmissa kullandiginiz crack elbette kaldirmalisiniz aksi halde ayni anda bios da degisiklikleri yapacak yazilimlar birbirleriyle cakisir verim alamazsiniz ..uninstal edebilirsiniz,tam verim almak istiyorsaniz daha önce yüklenmis tüm bios cracklerinden arindirmaniz olmazsa olmazlardandir kolayliklar dilerim iyi forumlar.. :hhsigara :hhsigara
senin yapacagin eger hala OEM SOFTWARE logo programlarda aktifse bilgisayarina ayni islemi uygula BIR IKI AC KAPA aktiflesdigini göreceksin update yaparken rastlanabiliniyor lakin crack etkinlestirmeyi basarili kilmaya devam ediyor arada böyle kesilmeler olsada !! ok.etkinleştirme işlemi başarılı olduğu halde özellikle uyku modundan sonra (belki tesadüf olabilir bilemiyorum) etkinleştirmeye 4 gün kaldı windows u şimdi etkinleştirin gibi bir uyarı alıyorum bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba teşekkür ederim.
ACILAN ayni P€NC€R€ icinde sonra aktiflestir secenegini tiklayabilsen iceridalip bu ilaci ICIRMEK OLACAKDI ISIN ASLI ....formatla GITSINarkadaşlar son güncellemelerden sonra pc kitlendi.İlla key istiyor.Açılmıyor pc.Acaba bu crackdamı iptal oldu.Kullananlar varmı hala ?Ben şimdi nasıl düzeltcem.Formatmı atmam lazım.Ürün anahtarı istiyor