vistada performans puanını değiştirin aero gibi özellikleri açın üstelik programsız!!

Bnm recoveryden sonraki puanım 5.2 hepsinin ortalaması 10 olmasının imkanı yok demekki 4 çekirdekli kullanıyorum

ekren kartın destekliyorsa aeroyu açar. 2.1 de bile açtığını gördüm. 2.3 te gördüm

Ya not defterine giripte bununla ugrasmaya hic gerek yok kendinizi kandırırsınız siz orda 1 seyler yazdınız diye donanımınızın performansı artmaz sonucta vista akıllı bi sistem orda 5.9 yazması daha dogrusu bunu o sekilde oraya yazdırmak neyi degistirir vista makinede donanım neyse onu kullanır boşverin.Denemiş oldugumuda belirteyim bu yazılanı 1 sene once.

benimki 5.9 zaten aero açıktır heralde :durdurun

ellerine soğlık uygularken çok eğlendim saol.

x1200 ekran kartım. sistem puanı 3 ve aeroyu kullanabiliyorum. bu işlemi yaparsam oyunlarda daha iyi performans sağlarmıyım. sizce deneyeyim mi.

bu oyunlarda performans sağlamaz windowsun ekran kartını zorlayark daha cok calısmasına neden olur(windows ile ilgili işlemlerde..)

ok teşekkürler cevabın için.. o zaman yapmama gerek yok gibi anladım

aero 5,0 veriyor bende işlemci 5,9 ram 5,9 hdd 5,7 oyun performansına 5,3 ama yinede hepsinin 5,9 olmasını istiyorum

Dosyamızı acmasına acıyoruz da degistirmemize izin vermiyor yazamıyoruz o nasıl olacak ?

Dosyamızı acmasına acıyoruz da degistirmemize izin vermiyor yazamıyoruz o nasıl olacak ?

değiştirmek için umarım yöneticisindir ve uac'ı kapamıssındır... bu koşullarda herkes yapıyo sen yapamıyosan beceremedğin bi yer olabılır tam olarak nerde kaldıgını söylersen yardımcı olrum...

süper oldu gerçekten ama sanırım her güncellemeden sonra yapmamız gerek ama olsun yararı varsa yaparık :D

Geri