vistada performans puanını değiştirin aero gibi özellikleri açın üstelik programsız!!

puanı yükseltip özellikleri açsan nolcak aero kullancam derken bilgisayar kitlenir kalırsa hevesin kursaında kalır

arkadaşım dediklerini harfiyen yerine getirdim, puan şimdi 5.9 :D olarak görünüyor ama ne aero ne de diğer özellikler açılmıyor. benim ekran kartıma en düşük puanı veriyordu, diğerleri hep 4'ün üzerinde. ekran kartım ise Ati Radeon 9250 ve baktım en son sürücü yüklenmiş. acaba yardımcı olabilir misin? neden açılmadı bu özellikler? mesela dvd maker'ı bile açamıyorum

dostum en düşük puan derken vista aero performansında puanı 1 wermıyodu değilmi ki weriyosa ekran kartını fazla zorlamanın bi anlamı yok. vistadaki akıllı sistem denetimi senin bilgisayarını koruma altında tutuyo . örneğin cpu fanı takılı değilken biosun belirli bi sıcaklıktan sonra makineyı kapaması gibi

puanı yükseltip özellikleri açsan nolcak aero kullancam derken bilgisayar kitlenir kalırsa hevesin kursaında kalır

eh hocam buda bi düşünce tabiyik saygı duymak gerek :D

bende geforce 8600 GT 512 MB: 4.7 puan gosterıyoooo

en düşük 3.3 en yüksek 4.4 yaptım aero açılmadı....... bu bana çok lazzım (aero) Lütfen yardım.

aero özellikliği o puanlarla oynamadan şu şekilde açabilirsin:

Vistada Aero Glass özelliğini aktif hale getirmek
vistada aero glass özelliğini aktif hale getirmek için;

-başlat-çalıştır'a regedit yazın.

-karşınıza gelen ekranda Hkey_current_user/Software/Microsoft/Windows/DWM/ ekranına geldikten sonra
Composition = 1 (çift tıklayarak değeri 1 yapın)
CompositionPolicy = 2 (çift tıklayarak değeri 2 yapın)
bu işlemleri yaptıktan sonra;
masaüstünde yeni bir kısayol oluşturun,
bu oluşturduğunuz kısayolda kısayolun yerini belirttiğiniz alana cmd.exe yazın ileri tuşuna basın ve kısayolunuz masaüstünde oluşturun.
bu kısa ve kolay işlemi yaptıktan sonra, oluşturduğumuz kısayol üzerinde sağ klik yaparak Run as Administrator (yönetici olarak çalıştır)'ı tıklıyoruz.
ve karşımıza siyah bir ekran geliyor,
bu ekran geldikten sonra oradaki komut satırına şu kodu yazıyoruz. net stop uxsms
ve enter yapıyoruz. (bu komut aero özelliğini durduracak)
bu işlemden sonra ekran görüntümüz mevcutttan daha kötü görünecek çünkü tüm görselliği kapadık. bu sizi korkutmasın şimdi tekrar açacağız ve daha güzel bir görünüm olacak. bunun için yine komut satırına şu kodu yazıyoruz. net start uxsms
ve bu işlemde sonra aero glass özelliğiniz kullanıma hazır. iyi eğlenceler...

benimki 4.5 daha da yükselmez galiba... zaten gerekte yok gibi..

Ya benim puanım 2.7 laptop PC kullanıyorum ve bunları yapmamama rağmez zaten auro çalışıyor bende.

kardes ben de grafik puan ı üç diyor.güncelleme yaptım dedigim gibi ama regedit diye arama yaptıgımda herhangi bişi çıkmıo.bunları yapınca acaba aero özelligi hala devam eder mi saol bilgiler için

Ya benim puanım 2.7 laptop PC kullanıyorum ve bunları yapmamama rağmez zaten auro çalışıyor bende.

olaya sadece aero acısından bakmıcaksın zaten örn. nero 8 de kullanılamayan özellikler war we tek nedeni bu sayılar neronun mic. la yaptıgı bı anlaşma sonucu mic.'un kullanıcılar acısından sağlıklı oldugunu düşündükleri bi sistem oldugunu falan söyleyıp ortak bı anlasmaya imza attılar bunları bu basit işlemle halledebilirsin ;)

мєℓคภ¢ђσℓу;3568142' Alıntı:
4.9 benim arkadaşın dediklerini yaparsam daha iyi performans sağlarmıyım

eh yeterince yüksek sana sayıyı değiştirmen sadece benimki seninkinden yüksek die hawa atma olanaaa sağlar :D

kardes ben de grafik puan ı üç diyor.güncelleme yaptım dedigim gibi ama regedit diye arama yaptıgımda herhangi bişi çıkmıo.bunları yapınca acaba aero özelligi hala devam eder mi saol bilgiler için

regediti çalıştırada yazabilirsin çalıştıra ulaşmak için donatılara gitmen yeterli kolay gelsin...

n dmek amaç faydalı olabilmek ;)

ÖNEMLİ: bu puan değerleri eğer sisteminizin puanımı güncelleştir seçeneğini bir dahaki kullanmanızda olması gereken orjinal değerlere geri döner....
sistemi hızlandırmaz sadece oyunlarda,programlarda ve vistada max. özellikleri kullanmanızı sağlar....

hadi ya öle mi yapılıo sen overclock yapmadan daha fazla verim nasıl alıyon bu pc den bu sadece anlattığın göz yanılmasından başka bişeyede diil!!!

ÖNEMLİ: bu puan değerleri eğer sisteminizin puanımı güncelleştir seçeneğini bir dahaki kullanmanızda olması gereken orjinal değerlere geri döner....
sistemi hızlandırmaz sadece oyunlarda,programlarda ve vistada max. özellikleri kullanmanızı sağlar....

hadi ya öle mi yapılıo sen overclock yapmadan daha fazla verim nasıl alıyon bu pc den bu sadece anlattığın göz yanılmasından başka bişeyede diil!!!

hemen söliyim nasıl bir performans farkı oldunu (sistemin desteklediği cok fazla göz önünde olmayan seceneği war bunlar 3.0 puanın altındaki değerlerde tam anlamıyla hizmetleri almamızı önlüyor bunun önüne bu şekilde gecebiliriz tabıkı bu sistemin sadece özellıklerının acılmasını diil daha cok calısmasınada neden olur buda bır bakıma overclock demektir ;)

Geri