Vista Transformation Pack v3 [ En Yeni Vista Teması ]

ewt sagol guzelle benziyorrr

teşekkürler..bir bakalım nasılmış

üstad.diğer transformation dan nefarkı var? aero özelliği aktif mi?tşk

Emeğin için tşkLEr ;)

Ayrıca Bu forumda Rep sistemi yok =)

haritaci59' Alıntı:
üstad.diğer transformation dan nefarkı var? aero özelliği aktif mi?tşk

kardeş bildiğimiz windows vista gibi... yani hiç bir farkı yok sesinden tut animasyonuna kadar hepsi vista...

{ By F@|CON [45] }

paylaşım için teşekkürler.bu verdiğin tema, Vista Transformation Pack 6.0 RC1 sürümünden sonra çıkan m?

sagol kardes zten vista yı yükledimde 1 ay sonra kopya vista kullanıosunuz die vistadan da olmuştun en güzeli tema::durdurun

eywallah kardeşim eline sağlık

arkadaşım bu trial değil mi?
nasıl tam sürüm yapacam bunu

tugrul17' Alıntı:
arkadaşım bu trial değil mi?
nasıl tam sürüm yapacam bunu

kardeş bu tema orjinal siteden alınma trial olmak gibi bir olasılıgı yok full dur rahatlıkla kullana bilirsiniz
.....

{ By F@|CON [45] }

yuhh

369 kişi bakmış 14 kişi cvp yazmış Emeğe saygınız olsun arkiler...

teşekkürler 10 numara walla

hocam ben vista ultimate lite edition yükledim ama sanki vista ultimate değil gibi.bunu ben de yüklesem full gibi olur mu?:)

deag emeğine bir kere daha sağlık da kardeş ben yükledim bazı şeyler vista ya dönüşüyor bazıları kalıyo nasıl çözeceğiz Mesala geri gönüşüm kutusu simgesi ve ağ komşuları simgesi xp görünümde kalıyo yardım please

TEŞEKKÜRLER yükleyip göreceğim .akankan kardeşim ilkönce kaldır tekrar yükle ve tekrar başlat dediği zamanda bilgisayarı tekrar başlat. daha önceki vista temalarında da benim aynı şey olmuştu ben ilkönce kaldırdım tekrar yükledim. sorun kalmadı.

Geri