Vista Transformation Pack v3 [ En Yeni Vista Teması ]

evet arkadaşlar tek farkı tema olması tıpkısının aynısı herşeyiyle vista...

_____________________________________________________________--

{ By F@|CON [45] }​

akankan' Alıntı:
deag emeğine bir kere daha sağlık da kardeş ben yükledim bazı şeyler vista ya dönüşüyor bazıları kalıyo nasıl çözeceğiz Mesala geri gönüşüm kutusu simgesi ve ağ komşuları simgesi xp görünümde kalıyo yardım please

kardeş yükleme yaparken tüm seçenekleri işaretlemen gerek çünkü bunlar vista özellikleri iconları sesleri efektleri vb. kardeş sen tekrar kur ve vista icon seceneğini işaretlemeyi unutma... :goz: :goz:

{ By F@|CON [45] }​

eyw kardes gercekten guzel program indirdim kurdum görsellıgı super.. herkese tavsiye ederimm

x_click' Alıntı:
sagol kardes zten vista yı yükledimde 1 ay sonra kopya vista kullanıosunuz die vistadan da olmuştun en güzeli tema::durdurun
Vistadanmı oldun :vur Yuh be heryerde craği dolanıyo sen nerdeydin vistanın süre kısıtlamasından bi sen nasibini almışsın :D Herkez vistayı orjnal yapmanın yolunu buldun sen daha ne dion yaf. Ama bu tema banada gerekli çünkü hem XP hemde vista kullanıyorum. XP yi C ye Vistayı D ye yükledim şimdide her ikisini birden kullanabiliyorum ama XP nin teması bana gıcıq gelior bende bunula değişitiricem. inşallah bi sorun çıkmaz :clap Paylşamın için teşşekkürler :goz:

Paylaşım için teşekkürler...

Çok SaĞolll Şu Anda İndİrİyorum ArkadaŞ TeŞekkÜrederİm

saolasın kardeşler ellerinize sağlık süpersiniz...........:D

sizlerde sağolun arkadaşlar

Ya arkadaşlar ben bu wistayı kurdum yani burda werileni.Sonra kaldırdım windows sistemine bi zararı olmuşmudur öyle bişiler yazdı service pack 2 ile ilgili.İlginiz içinteşekkür ederim

Bİzde De Var Ama AÇilŞi BÖyle DĞİŞtİrmİyor Du Ellerİn SaĞlik

ben yükledim bilgisayarı yawaşlatıo be kardeşşşşşşşş::::::::::

arkadaşlar ben bunu kurdum fakat pencerelerin başlık çubukları şeffaf değil. sizde de mi böyle yoksa başka bir yerden mi ayar yapılıyor. yardım please :help

çok saol kanka bu program süper bişi acaba pc yi kasıomu?

arkadaşlar bence vistayı kurun daha iyi bende öyle yaptım sürücü sorununla az kalsın hiç karşılaşmadım yazıcı hariç yinede teşerkkürler kardeş

dostum paylaşım için teşekürler

Geri