Vista Transformation Pack v3 [ En Yeni Vista Teması ]

yardımmmmmmmmmmmmmm

yaaaaa abi ben yeni üyeyim nasıl indiricez siteye giriyom bi şeyler cıkı napıcan yardın lütfen yyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

eyvallah kardeşim bi sorun çıkmaz inş bazıları explorer.exe dosyasını bozuo açılması imkansız oluo pc nin inş bunda olmaz

ya kanka bu kasıyomu ben bunun bi sumumune indirdim kullanıyorum kasmıyo gayette memlunum ama hangi surumu bilmiyorum şefaf falan yapıo bu kasarmı kasarsa inndirmim???genede tesekkurler....

ben gayet rahat kullanıyorum Emeğine sağlık kardeş...

xp içinmi yoksa vista üzerine mi

yaa kardeşimmm bunda aero özelliği yok

yaa kardeşimmm bunda aero özelliği yok

vista

kardeşşşşşş
Eline sağlık ta vistanın 7.0 çıkmış diye duydum
dorğumu?????????????

evet Transformation pack 7 çıktı..

Ancak Yüklüyen Kullanıcıların yorumlarına bakacak olursak Çogu Şikayetçi..

Hata üstüne hata veriyor :sigara:

atli60' Alıntı:
kardeşşşşşş
Eline sağlık ta vistanın 7.0 çıkmış diye duydum
dorğumu?????????????

evet kardeş çıktı ben kullanıyorum ama biraz kasma yapıyor arada ne yaptığını bilmiyor sapıtıyor program v6 da kullandım v6 yı tavsiye ederim....

Böyle birşeyin ne olduğunu bilen varmı arkadaşlar Kaspersky Int. Sec. 2007 buldu bu dosyada ilgililere...

not-a-virus:RiskTool.Win32.CloseApp.a
Detection added Jan 30 2007 20:32 GMT
Update released Jan 30 2007 22:22 GMT
Behavior not-a-virus:RiskTool

Currently there is no description available for this program.

As many viruses and worms are modifications of earlier versions, it may help you to check the descriptions of similar programs. If such descriptions are available, they will be listed at the top of the page.

Our virus analysts work hard to ensure that descriptions of the commonest and most potentially dangerous software are available to users. The Virus Encyclopedia is updated on a regular basis.

If you cannot find the description you need, please check back later, or contact us on

ben vista pack 7 yi verdim verildi diye konuyu kapattılar adam 1 ay sonra pack 6 yı veriyo
54 teşekkür alıyo anlamıyorum moderatörler hayırdır diyorum ...

walla arkadaslar ben pack 7 yi kullanıyorum cokta memnunum kasma die bişey cok.7 yi tamindir.com dan bula bilirsiniz

gercekten guzel oldu dostum.. eline sağlık..

Geri