Verbatim'den yeni nesil USB'ler

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Verbatim, Store 'n' Go ailesinin yeni Mikro USB sürücülerini pazara sundu. 2, 4 ve 8 GB bellekler göz alıcı renklerle satışa sunuluyor.

verbatim_ic.jpg

Uzunluğu sadece 30mm, 12mm genişliği ve 2mm kalınlığında, ağırlısı ise sadece 1,2 gr olan ürünler anahtarlık şeklinde tasarlanmış. PDA veya cep telefonuna asılarak kolayca taşınabilen ürünler, 2GB kapasiteli (turuncu) 11 TL , 4GB (yeşil) 25 TL ve 8GB (mor) 40 TL fiyatlarla satışa sunuluyor.

Store 'n' Go Mikro USB Flash Sürücüler, Windows ve Mac kullanıcıları için 4GB ve 8GB’ın okuma yazma hızı 30MB/san, 13MB/san üstünde, 2GB sürücüler ise 19MB/san ve 9MB/san üstünde okuma yazma hızıyla sunuluyor. 2, 4 ve 8GB kapasiteye ulaşan Verbatim Store 'n' Go USB sürücülerin yeni sistem (SIP) teknolojisinin özelliği ekstra küçük ve ultra taşınabilir form faktörüdür. SIP teknolojisi, tekli sıkışkırılmış kapalı devre tüm elektronik bileşenleri kapsar. Sonuç olarak, küçük sürücüler, su, toz, fiziksel darbe, (ESD) elektrostatik boşalma’ya karşı dayanıklı, oldukça küçük ve her yere götürülebilecek kadar sert.

SanDisk'ten vazgeçmeyin bence.. (; ama güzel'ede benziyorlar ne yalan söliyeyim.

Geri