Ve İsrail Özür Diledi

anti izm

Banned
Reaction score
0
İsrail Türkiye'den özür diledi

İsrail Başbakanı Mavi Marmara baskınıyla ilgili Türkiye'den özür diledi..

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun 2010 yılındaki Mavi Marmara saldırısı nedeniyle Türkiye'den özür dilediği iddia edildi. Reuters'in haberine göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da özrü kabul ederken normalleşme konusunda Netanyahu ile aynı fikirde olduğunu ifade etti.

Öte yandan ABD'li yetkililer Netanyahu'nun Mavi Marmara'daki ölümler için Erdoğan'dan özür dilediğini kaydetti. Netanyahu "Mavi Marmara baskını ilişkileri bozduğu için üzgünüm" dedi. Erdoğan da özrü kabul etti.

Netanyahu, Mavi Marmara'da hayatını kaybeden 9 Türk'ün aielelerine tazminat vermeyi de kabul etti.

En Son Haber

Bayram değil seyran değil İsrail bizi niye öptü?

İsrailin Türkiyeden özür dilemesi milliyetciyim diyen vataseverim diye geçinen sahtekaların moralinin bozulmasına sebep olmuş anlaşılan

hani alıştığınız üzere illa yalama arzusu içinizde kaynıyorsa öpmeniz gereken kıç Obama'nın kıçıdır :)

barışı yaptık :) sıra BOP un devamlığında

lbhqn.jpg

bence resimdeki şahsı değiştirmelisin özür dileten Erdoğan değil Obamadır.
Erdoğan'ın da eşbaşkanı olduğu BOP un devamı için gerekliydi ve abisi ABD dile değince dilemek zorunda kaldı.

AKP karşıtı çapsız azınlık israilin özür dilemesine acayip derecede bozulmuş. Özür dilediği için İsraile kızıyorlar Size tavsiyem bu kadar belli etmeyin üzüldüğünüzü fena derece de sırıtıyor

Bu formda birkaçtane beyinsiz var (düşünecek kadar beyni olmayanlar)hiç beyinlerini çalıştırdılarmı acaba?21 marta algon faresinin bildirisini diyarbakırmitinginde yine küçük fare arkadaşları okudu guya barış mitingiymiş aradan 2 gün geçti abd başkanı israile geliyor.Ardından israile türkiyeden özürdilettiriyor.Serv de türkiyenin beli bükemiyenler zincirin halkası gibi birer birer yerine getiriyorlar.Bizim türkiyedeki geri zekalılarda tayip bastırdı özür diletti diyorlar.Neden 3 sene önce dilemedi?İşte4 size servden bopa adım adım türkiyeyi parçalamak uygulayıcısıda tayip erdoğon

malesef insanimiz gidisati cozumleyemiyor sorgulamiyor gormek istedigi gibi algiliyorlar bu bir gaflet uykusu milletimizin uzerinde yillardir psikolojik savas altindayiz medya ve kendini aydin sanan dalkavuklar satilmis siyasetciler bu milleti bu hale getirdi insanlar gunu bitirip ekmek derdinde asgari ucrete 3 lira zam onlari ulkede istikrar oldugunu dusundurmeye bile yetiyor

bu ulkenin bolunmesi dusuncesi onlara seneryo geliyor osmanlinin son donemi gibi ne zaman ki ingilizler istanbula girdi bizim millet gercegi o zaman anladi

bu plan buyuk beyler uyanmanin zamani geldi geciyor

3 sene geçmiş aradan özür dilemişler. Gerçekten halkın zeka seviyesinden şüpheleniyorum. Özür dileten Tayyip değil, Obama'nın kendisidir. Neden kabul etmiyorsunuz gerçeği ? Tayyip sadece vitrindir.

"Ben özellikle Diyarbakır'a çok farklı bakıyorum. Ben istiyorum ki, hani şu anda Amerika'nın da düşündüğü 'Büyük Ortadoğu Projesi' var ya 'Genişletilmiş Ortadoğu', yani bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız olabilir, bir merkez olabilir. Bunu başarmamız lazım". RTE

Ivs1l.jpg

AKP karşıtı çapsız azınlık israilin özür dilemesine acayip derecede bozulmuş. Özür dilediği için İsraile kızıyorlar Size tavsiyem bu kadar belli etmeyin üzüldüğünüzü fena derece de sırıtıyor

Sizin pencere sadece içeri açılıyor herhalde. Birincisi 9 tane vatandaşın canına karşılık özür diledi diye grurlanıyorsunuz.. vatansever haliniz gözlerimi yaşattı doğrusu.

Aradan 3 sene geçmiş.. Dünya lideri dediğiniz tayyip nasıl bir liderdir ki 3 senede anca özür diletmiş :)

Birde üste çıkmak için özrüne bozulmuşlar diyor. "ulen" ne komik adamsınız.

Dışarıdaki israilliler özür diledi ama içimizdeki israillilerin karnı ağrımaya başladı

Geri