Ve İsrail Özür Diledi

Dışarıdaki israilliler özür diledi ama içimizdeki israillilerin karnı ağrımaya başladı

Senin psikolojik tedavi görmen gerektiğine kesin kanaat getirdim şu anda. Ben ne yazmışım sen ne yazmışşın. bu da yeni sakızınız herhalde.. "özürden canları sıkıldı" bi konuda "terör biterse elinizde bişey kalmaz" bi konuda . Yazılan mesajlara cevap veremiyorsunuz.

Akp nin 10 senedir neden iktidar olduğunu anlamak çokta güç değil :) :durdurun

Neyin karşılığı olarak özür dilediler çok merak ediyorum açıkcası!!!

Bunu anlamayacak ne var tabiki büyük devlet olma yolunda atılan adımları görüp bunun karşılığında özür dilediler

Ne yaptıkta büyük olduk ? sanayimiz mi gelişti ? üretimimiz mi arttı ? ekonomimiz tavan mı yaptı ? Askeri güç olarak korku mu salıyoruz ? ne yaptıkta büyük devlet olduğumuzu anladılar 3 senede ?

αqqα уєкяυ;1970108754' Alıntı:
Ne yaptıkta büyük olduk ? sanayimiz mi gelişti ? üretimimiz mi arttı ? ekonomimiz tavan mı yaptı ? Askeri güç olarak korku mu salıyoruz ? ne yaptıkta büyük devlet olduğumuzu anladılar 3 senede ?

piskevit yaptik !!!:)

Asalet yok asalet, herkesi kendiniz gibi sanmayın bazıları maymun soyludur maymunların yüzüne tükürüp sonra özür dileyip ceviz fındık felan atın bakın nasıl seviniyorlar. israilin özür dilemesine sevinenlerin soyunu sopuna bakın mutlaka hayvan evladı çıkacaktır, şeref yok haysiyet yok, yazıkki ülke soyu sopu belirsiz mahlukatların elinde rezilden rezil oluyoruz, askerimizin başına çuval geçirilir şerefsiz köpeğin biri çıkar amerikan askerine dua eder.

Gayri Türk olanlarda şeref olmaz, bu köpeklere kemik at mutlu olsunlar makarna at sana tapsın, yüzüne tükür sonra özür dile sevinsinler....

Bir Türk Evladı kendine yapılan hakaret için özür dilenmesine sevinmez, hesabı keser yapılanı yanlarına bırakmaz...

Geri