Vbulletinle İlgili Sorularınızı Burda Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sssnakesss' Alıntı:
konularda esajı yazan kişilerin profili mesajın üstünde oluyor yanında olmuyor onu nasıl yapacapız?

vbulletın seceneklerı
style & dıl ayarları
dıkey mesajlasma secenegı
evet

Database Hatası Verıo Yuklenmıo Yardım Pls...

Beyler Ben Dosyaları Upload Ettim Herşey Hazır Yükleme Yaparken includes Klasorunden Config.php de Hata Oldugunu Soluo ve İndex'e Baglanmaya Calısırken sole Bi Hata Verio:
There seems to have been a slight problem with the database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.

An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.

We apologise for any inconvenience.

Bu Sorunu Nasıl Halledicem ? :( :(

yaa arkadaslar

benbı turlu anlayamadım su vbulettın ısını yaa nasıl kuruluo...
ben sımdı vbulettın ındırdım ıcınde upload dıe bı dosya var onu naaapıcam sıteye mı upload edıcem.. ettım ama olmadı yaa naabıcam bı yardım edin yaa farenıze kuvvet

armanius' Alıntı:

Selamlar HH nin Egitim Ögretim Bölümündeki gibi alt forumları nasıl acabiliyoruz acaba ??? Yani açmaya açabiliyoruz ama ornek resimdeki gibi kucuk olarak bir arada gosteremiyoruz yardım edermisiniz lutfen....

5-Alt forumların Anasayfada Gözükmesi İçin

Code:
admincp >>vbulletin options >>Forum Listings Display Options >>Depth of Sub-Forums >>1

ayrıca bunu yaptım ama olmuyor illaki bi ayarı daha olması lazım cunku HH deki gibi çıkmıyor yine alt alta cıkıyor.

kardes bu ayarlardan sonra yapman gereken
FORUM MANAGAMENT e gırmek orda hangı foruma alt kategorı ekleyeceksen onun karsısındakı acılır kutudan ADD CHILD FORUM secmek sonra acılan sayfayı doldur tamamdır

Arkadaşlar bizim kullanmakta olduğumuz vBulletin v3.0.5 bir sorun değil de ona benzer bir olayımız var..
Mesela reputation yani rep olaylarını aktif hale getirdim fakat kullanıcıların altında o bilgiler gözükmüyor.Diğer forumlarda olduğu gibi bende kullanıcı bilgilerinin altında Rep Puanı , Rep Gücü gibisinden görünmesini istiyorum.Burada yeniyim ve devamlı olmak istiyorum.Lütfen yardım edebilir misiniz ? Bunları nasıl aktif hale getirebilirm ? Şimdiden cevaplarınıza teşekkürler...

Kullanıcıların tema secmesini nasıl negellerim ve benim sectigim temayı kullanmalarını nasıl saglayabilirim?

3.5.0 versionu icin online sure hackı arıyorum ama bulamadım.Yani kullanıcının forumda gecirdigi sure hackı.Aynı burdaki gibi.Yardımcı olabilirmisiniz?

s.a ben forumuma thema olarak cybork-dark i yükledim (hackhell den download etmiştim) ama linklerin hicbiri acilmio iexplorer arama sayfasini acamadi dio acaba nedendir bilirmisiniz acil please bekliom!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri