Vbulletinle İlgili Sorularınızı Burda Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temayı forum ana klasörüne ftp den atacaksın.
site adresi www.xxxxx.com/forum şeklindeyse "forum"a at. sonra stil yükleden, yükleyeceğin sitili bul ve sürümü gözardı et de yükle... şimdi oruç ve uykusuzluk var beceremezsen sonra detaylı girişiriz. benim msn hh acil yardım oldu zatem a.q. :D

Arkadaşlar Ben Her şeyi tmm güzel yaptım da fakat örnegin bizim adult bölümünde oldugu gibi alt kategori nasıl eklerim

Lütfen Yardım !!!

Selamlar HH nin Egitim Ögretim Bölümündeki gibi alt forumları nasıl acabiliyoruz acaba ??? Yani açmaya açabiliyoruz ama ornek resimdeki gibi kucuk olarak bir arada gosteremiyoruz yardım edermisiniz lutfen....

5-Alt forumların Anasayfada Gözükmesi İçin

Code:
admincp >>vbulletin options >>Forum Listings Display Options >>Depth of Sub-Forums >>1

ayrıca bunu yaptım ama olmuyor illaki bi ayarı daha olması lazım cunku HH deki gibi çıkmıyor yine alt alta cıkıyor.

Depth of Forums - Forum Home = 2
Depth of Forums - Forum Display = 2
Depth of Sub-Forums = 1

bendeki böyle. bi dene istersen.

Bendede aynı dostum alt forumlar cıkıyor ancak alt alta resimdeki gibi hepsi bir arada ve kucuk değil dediğim gibi kesin baska bir ayarı daha var ama ne bilen varsa pls. yardım ...

kullanıcı ların renklerini nasıl ayarlayabilirim acil ayrıntılı bir şekilde açıklarsanız sevinirim ? :(

kullanıcı grupları varya babacan,
Kullanıcı grubu yöneticisine gir,
sonra, örn. registered users grubunu editle,
Kullanıcı adı HTML seç diye bir yer, ben tr çevirdiğim için öyle. sen de ingilizce olabilir.
4.sırada yan yana iki kutucuk var HTML yazan yerin karşısında yani
ilkine <color=red> ikinsine </color> yazarsan üyeler kırmızı olur.
tapiş?

tam editleyememişsin o zaman :) veri tabanını yazarken "host kullanıcı adın_db adı" olarak gir ve dbuseri "host kullanıcı adın_db kullanıcı adı" olarak gir password u normal gir *** olarak. . . eğer olmazsa hostunun cpoaneline gir http://www.siteadı.com/cpanel olması lazım buraya girdikten sonra mysql databases e gir oradan kullanıcı seç ve altındakinide oluşturdugun db yi seç ve all seçeneğini işaretle tmm de olur (bu son bölümü anlayamadıysan resme bakabilirsin bu linkten :"http://www.hackhell.com/images/22.jpg"

YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE ALAAA:) bu arada herkesin BAYRAMI ŞİMDİDEN MÜBAREK OLSUN . . . . .

Arkadaşlar sitemde yeni üye olanlara aktivasyon maili gitmesi lazım ama gitmior yeni üye olanlarda üyeliklerini aktiv edemiolar bu aktivasyon işini nasıl iptal edebilirim_?

abicim yaw ben siteme burdaki gibi teşekkür botu ve üyenin kaç gün kaç saat online olduğu eklemek istiyorum bi bakıverseniz...

SeLam's BeyLer

Cok Basit bi HaLt ama Bi TurLu Yapamadim

User's imzasi Kısmına Resim ekLiyemiyorum forumumda

Org : Suan Benım Imzamda OLan REsimi Benım Forumda EkLiyemiyorum ?

AciL Yardım PLease :eek:

XXXahmetXXX' Alıntı:
abicim yaw ben siteme burdaki gibi teşekkür botu ve üyenin kaç gün kaç saat online olduğu eklemek istiyorum bi bakıverseniz...
Forumda verildi aratırsan ikisinide bulabilirsin...

sejko' Alıntı:
SeLam's BeyLer

Cok Basit bi HaLt ama Bi TurLu Yapamadim

User's imzasi Kısmına Resim ekLiyemiyorum forumumda

Org : Suan Benım Imzamda OLan REsimi Benım Forumda EkLiyemiyorum ?

AciL Yardım PLease :eek:

Umarım flooda girmiodur iki farklı arkadaşa cvp veriom

Neise yanlış deilsem şöle yapabilirsin admincp-Kullanıcı grupları-kullanıcı grubu yöneticisi-açılan sayfada istediğin grubu tıkla sora izinlerin ayarlandığı sayfada genel izinler die bi bölüm var imza kullanabilir seçeneğini tıkla bunu tüm gruplara uygula olacaktır...

ya arkadaşlar ben kuruluma giriyorum 2 üncü devama bastığımda işte bu hatayı veriyor :

Step 2) Connect to the database

Attempting to attach to database

Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/httpd/vhosts/seyyar.net/httpdocs/includes/db_mysql.php on line 140

The database has failed to connect because you do not have permission to connect to the server. Please confirm the values entered in the 'includes/config.php' file.

konularda esajı yazan kişilerin profili mesajın üstünde oluyor yanında olmuyor onu nasıl yapacapız?

aaaa çıldırtısınız adımı siz :D lem şu son sorulara baktım hepsininde cevabı var. ee biri anlatmış anlamıyonuz. daha niye soruyonuz :mad: size ne yapsam bilmiyorum ki, resimli anlatırız yok, öyle anlatırız yok... videoya çekip yollayalım şu kurulumu? veya avatarı sola almayı...?

arkadaşlar ben vbme skin eklemek istiyorum ? nasıl olacak ... şimdiden tşk ederim...

arkdaşım dosyaları forumu kurdugun dizine yükle sorna
admincp den stil yükle & indir den upload ettigin doısyalrın XML dosyasının yolunu belir ve içeri al de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri