Vbulletinle İlgili Sorularınızı Burda Sorabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blacksymbian

New member
Reaction score
0
Vbulletinle İlgili Sorularınızı Burda Sorabilirsiniz cvp verebildigim kadarını cvplayacagım

admincp bolumune gir, sol taraftaki menuden;
Diller & Cümleler>Dilleri İndir / Yükle bolumune gel
sag taraftaki acılan sayfadan göz at diyip yükleyeceğin dil dosyasını seç, onun ıkı altındaki dil baslıgı yazan yere turkce yaz, yukle de...
yukleme bıttıkten sonra English ve hemen altında Senın yukledıgın dıl cıkıcak, ordan senın yukledıgın dılın en sagında set default yazar ona tıkla tamamdır... :)

prowl' Alıntı:
işte sorunda orda yukledikten sonra

Rebuilding Language English (US) (Default) ...Done

diyor ve alt da done butonu çıkıyor tıkladığımda turkçe dil dosyası çıkmıyor english in altında

yuklerken ignore versyon secenegıne yes dıyerek yuklemeyı dene.. yada xml dıl dosyasını ac;

<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
- <language name="tr2" vbversion="3.0.7" type="custom">

yazan yerdekı vb versyonu senınkıne uymuyorsa senın versyonunu yazıp dene...

forumunda hata olabilir o zaman yuklerken belki

ya ben forumu kurmak istediğimde hata şu
includes/config.php does not exist. Cannot continue.
Config i de editledim ama ?

configi editleyip ftp kullanıcı adını ve şifreyi yazman gerekiyor

muahhmet ftp şifresiyle alakası yok sql databasein kullanıcı aduıyla şifresini yazıcak

Arkadaşlar benim bir sorunum var.. forumlar arasında ayırıcı bant olmasını nasıl yapacağız resim ekliyorum anlarsınız zaten .. teşekkürler..
1230xg.png

gördüğünüz gibi birleşik .. mesela spor bir forum futbol alt konu ..
spor forumu kalın çizgi ile ayrılması gerek her forumda böyle zaten..
yardım ederseniz sevinirim..

babacan bu soruyu bende keskin kardeşime sormuştum, cevabı ondan öğrenmiştim. keskin kardeşime tekrar teşekkür ediyorum.

şimdi daha basit anlatayım...
off-topic - ana başlık
-her telden
-kahkaha ise alt forumlar...

off-topic forumunu açarken; "act as forum" diye bir seçenek var, veya "forum görevi gör" ona "hayır" diyeceksin.

üst taraftaki ana menüye yani kontrol paneli,yardım,üye listesi yazan bölüme nasıl link ekleyebilirim? hackhell'deki home ve forum linkleri gibi...

Dark_Half' Alıntı:
babacan bu soruyu bende keskin kardeşime sormuştum, cevabı ondan öğrenmiştim. keskin kardeşime tekrar teşekkür ediyorum.

şimdi daha basit anlatayım...
off-topic - ana başlık
-her telden
-kahkaha ise alt forumlar...

off-topic forumunu açarken; "act as forum" diye bir seçenek var, veya "forum görevi gör" ona "hayır" diyeceksin.

valla ne diyim allah razı olsun akşamdan beri moderatörlere pm atıyorum bakın bi zahmet diye.. çok sağol kardeş.. :clap:

phpBB Forumu Veribatını Kaybetmeden vbulletin e gecirebilirmiyiz ?lutfen acılyardım..tesekkurler sımdıden

Tardım bolumunde arkadaş soylemiş zaten ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri