FeryaL
~ÖğretmeN~
- Reaction score
- 0
arkadaşlar size cok duygulandıgım bir olayı anlatmak istiyorum.marmara üniversitesi öğrencisiyim bugun saat 10 civarı terore karsı rektörlüğün izni ile yürüyüşümüz vardı.bunun için sabah herkes bayragını aldı ve fakultemizin içinde tüm hazırlıklar sona erdi tam yürüyüş başlayacakken kendini bilmez bir kaç kişi ellerimizdeki bayraklara bakarak bunlar boş işler dediler o kadar utnadım ve üzüldüm ki böyle düşünen kişilerrin varlığı bile insanı rahatsız ediyor.neyse yürüyüş nihayt başlamıştı hocalarımız ve biz ziverbeyden yola cıktık alkışlar eşilğinde ve tabi ki sloganlar eşliğinde yürüdük.bu sırada etrafımızda bize bakarak aglayan insanlar gorduk.yaşlı amcaların aferim size deyişleriyle çalışan insanların işlerini bırakıp bizi desteklemesiyle yoldaki polislerin trafiği bizim için acmalarıyla kadıkoye indik.istiklal marşı, şehit yoklaması ve şehitlerimiz için okunan fatihanın ardından dagıldık.. bu ülkede herkes kendine düşen görevi yapmalı artık kimse susmamalı herkes o şehitlerden birini yakını gibi düşünsün bence.inanın o zaman olayın ciddiyetini anlıyorsunuz......