vatan için ....................

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
arkadaşlar size cok duygulandıgım bir olayı anlatmak istiyorum.marmara üniversitesi öğrencisiyim bugun saat 10 civarı terore karsı rektörlüğün izni ile yürüyüşümüz vardı.bunun için sabah herkes bayragını aldı ve fakultemizin içinde tüm hazırlıklar sona erdi tam yürüyüş başlayacakken kendini bilmez bir kaç kişi ellerimizdeki bayraklara bakarak bunlar boş işler dediler o kadar utnadım ve üzüldüm ki böyle düşünen kişilerrin varlığı bile insanı rahatsız ediyor.neyse yürüyüş nihayt başlamıştı hocalarımız ve biz ziverbeyden yola cıktık alkışlar eşilğinde ve tabi ki sloganlar eşliğinde yürüdük.bu sırada etrafımızda bize bakarak aglayan insanlar gorduk.yaşlı amcaların aferim size deyişleriyle çalışan insanların işlerini bırakıp bizi desteklemesiyle yoldaki polislerin trafiği bizim için acmalarıyla kadıkoye indik.istiklal marşı, şehit yoklaması ve şehitlerimiz için okunan fatihanın ardından dagıldık.. bu ülkede herkes kendine düşen görevi yapmalı artık kimse susmamalı herkes o şehitlerden birini yakını gibi düşünsün bence.inanın o zaman olayın ciddiyetini anlıyorsunuz......

maalesef ki bu bu düşüncelere sahip olan bir çok aşagılık insan var arkadaşım bo işler deyip saygı duruşunda sıgara içen bir çok aşşagılık var

evetr bende tv izlemiştim arkadaşklar unutmayın bu ülkenin herzaman belli sayıda bir hain kontenjanı var malesef ama onlarıda yakında temizleyecegiz....

inşallah başlarıona meteor düşer Tüm pkk lıların Allah onları ıslah etsin bıkmadılar yenilgden bu cennet vatan asla bölünmez

Her Şey Vatan İçin

Ya kardeşim böyle kendini bilmez, adi insanlar adam yerine bile konmaz ama insan elinde olmadanda birden kızıyor ve kendini tutamıyor. Ya keşke ben olsaydım oradada birde benim yanımda söyleselerdi o kelimeleri. O zaman boş insan nasıl oluyo gösterivereydim onlara. Sizin okuldada iki tane delikanlı çıkmadımı onların ağzının ortasına iki konduruverseydi şöyle. Neyse, dayak çözüm değildir ama bazılarınında hakkı kötektir.
Biz biz olalım Devletimize ve milletimize sahip çıkalım. Dilimize, Dinimize sahip çıkalım. Ülkemizi ve bayrağımızı sevelim, koruyalım, Ata'mızın bize gösterdiği yolu terketmeyelim.
Biz hep birlik olursak, hep elele verirsek, karşımızda dünya'nın hiç bir gücü duramaz.
Kardeşime, gösterdiği bu duyarlılık ve vatan-bayrak sevgisi karşısında ne kadar teşekkür etsem azdır. Hatta onun bu sözlerini okuduktan sonra gözlerimden akan yaşlara engel olamadım. Bir kez daha kardeşime teşekkür ediyor, hatta binlerce kez teşekkür ediyor, tüm hayatı boyunca böyle duyarlı kalmasını, içinden vatan - bayrak sevgisini hiç eksik etmemesini temenni ediyorum.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!...

helal kardeş,herkez elinden yapıp tepkisini göstermeli...

Geri