Vakit Atatürk diyemedi

üç beş tane kendini bilmez tarihini bilmez şahsiyetin yüce ATAM ı yok saymasıyla atam nasıl olsa yok olmuyor bunlara göz yumanlar utansın.

olimpiyat sana katılmıyorum vakitin dedeleriyle mi vakiti yargılayacaz.Savaşta iseler eminim bunlardan sonra kemikleri sızlıyordur.Bunlar çekişme değil yine atasını tanımayan insanların yaptığı işler!!!Atatürkü sevmeyen bi zahmet defolsun gitsin Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURUCUSU DA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Konu Vakitin Atatürke hakareti değil değilmi yada olmayan birinin bu savaşı kazandırdığındanda bahsetmiyor öyle birşey olsa bizde konuşuruz

her Cumhuriyet yazısının içinde bir Atatürk geçme zorunluluğuda yok... Kimseyide zorla Atatürkü sevdiremessin sen seviyosun diye onlar sevmek zorunda değil...

Bu tarz başlıklar hareketlere bir şehit varken bir kurtuluş mücadelesi varken söz etmemek gerek İstiklal savaşından bahsediyosak tabiki dedesiyle yargılayacağız

laikçi dinci fetocu Atatürkçü gibi komik komik kavramlar ve bundan vahimi kutuplaşmalar var

laikçi diye bir kavram olurmu? futbol takımımı bu fransadamı Atatürkçü o zaman

Atatürk hepimizin Atası Atatürkçülük gruplaşmak demek
Din İnananların dini Fetullah Gülen müridini bağlar öle bir takım yok

Milli benlik Çanakkale Savaşı için bile kalmamış atanın omuz omuza çarpıştığı insanları şimdi kovmak peşindesin Bu topraklarda herkezin hakkı var

Tek bayrak tek millet olabilir bunun Atatürkçüsü dincisi olmaz! Kim vatanı sattıysa istiklal mahkemelerinde asıldı kalanlar bizimdir!

Bugün atasını gazetesinde yazamayanlar en büyük vatan hainleridir o zaman vakit mi vardı da konuyu okudunmu çanakkalede atatürk yokmuydu neden ondan bahsetmediler mesele bu.Dedelerinin meselesi değil.Keşke şimdi de istiklal mahkemeleri kurulsa vatan hainleri bir tek o devirde yoktu maalesef.

Yazar yazmaz kimse birşey diyemez. Göz göre göre hakaret edenler varken uğraştığınız şeylere bakın.

Atatürke kominist diyen ben atatürkçüyüm falan demesin zaten bi zahmet.Atatürk hristiyan mı lan.

250.000 sehid yazıyor yanlış doğrusu 250.000 zaiyat yani ölü yaralı ve kayıptır.

Alakası yok birader tamam senin anlatmak istediğini anladım bazıları putperest bir yaklaşım var ama ipsiz sapsız görüşler ve çok samimiyetsiz yaklaşımlar bunlar.

Bak şimdi ben kendime Müsülüman diyorum değil mi.Hee o zaman Kutsal Kitabıma bakıyorum Allah ne diyor?
"Herşeyi ben yapıyorum." diyor savaş hariç barış yada şunlar bunlar hariç diyor mu HAYIR aklına ne gelirse.Bizler aciz olarak yaratıldık.Biz isteriz Allah yapar.Allah diyorki ben istedmeden siz isteyemezsiniz.Bitti bunun üstüne laf olmaz.

Bizde bunu bildiğimiz için Atatürk'ün yaptığını Allah yapmıştır ama Atatürk vesile olmuştur tabi Atatürk istediği için yoksa Allahu alem bizim dinimizde zorlama yoktur.Mesela ben bu yazıyı sana yazmak gereği duydum bunu bana Allah yazdırdı aynı şekilde binlerce insana gösterecektir.Dışarda hayat nasıl bilemeyiz(meddenin ardındaki sır) ama bize gösterileni görüyoruz.
Ben Atatürk'ün ne kadar Allah dostu olduğunu görüyorum ya siz?

Bir daha her ne sabeple olursa olsun küfür ederseniz ceza alacaksınız..

Bu zafer cepheye yemek ilaç mühimmat malzemeleri taşıyan ninelerin kadınların çocukların , mehmetçiğin,seyit Onbaşının diğer değerli komutanların ve Atatürk ün başarılarıyla elde edildi.. herkesin hakkını vermek lazım.. Ne Atatürk tek başına bu vatanı kurtardı,, Nede şanlı askerlerimiz kendi başlarına organize oldu. bu vatanda özgürce yaşayabiliyorsak bizler bunu hepsine ama ayırım yapmadan hepsine borçluyuz​

nerde kovdun ingilizi yav ingilizlemi savaştın fransızlamı savaştın italyanlamı savaştın adamlar çekti gitti anadoludan ingiliz gitmeseydi harf devrimini şapka devrimini onbinlerce islam alimini asabilirmiydin camileri ahır yapabilirmiydin din eğitimini kökünden kazıyabilirmiydin 1950lerde cenazeleri yıkayacak kimse kalmadığı için imam hatipleri açmışlardır zaten sizlerde imam hatibe gidenlere ölümü yıkayacan o okula gidiyorsunuz demiyormusunuz ingiliz bütün bunları yapın benim adıma ben yaparsam başarılı olamam halk karşı kor demedimi bugün amerika karzaiyi dikti afganistanın başına yarında ıraka diker adamını ortadoğuyuda adamlarını getirmedimi hepsi kukla rejimler ne kurtuluşu ne bağımsızlığı

Seviyeye dikkat beyler.. Ağız tadıyla bir konu okutmadınız..
Bi günde küfür etmeden bir konu devam etsinde, dişimizi kıralım bizde..

Tadını kaçırmayında bizde bi tat alalım..

Küfür ve saygısızlı edenler ceza alacaktır beyler..

İyi forumlar herkese..

nerde kovdun ingilizi yav ingilizlemi savaştın fransızlamı savaştın italyanlamı savaştın adamlar çekti gitti anadoludan ingiliz gitmeseydi harf devrimini şapka devrimini onbinlerce islam alimini asabilirmiydin camileri ahır yapabilirmiydin din eğitimini kökünden kazıyabilirmiydin 1950lerde cenazeleri yıkayacak kimse kalmadığı için imam hatipleri açmışlardır zaten sizlerde imam hatibe gidenlere ölümü yıkayacan o okula gidiyorsunuz demiyormusunuz ingiliz bütün bunları yapın benim adıma ben yaparsam başarılı olamam halk karşı kor demedimi bugün amerika karzaiyi dikti afganistanın başına yarında ıraka diker adamını ortadoğuyuda adamlarını getirmedimi hepsi kukla rejimler ne kurtuluşu ne bağımsızlığı

ataturk1.jpg

20090515_511_8505517840.jpg

ata_1249139406.jpg

2494343003_small_1.jpg

14.jpg

2.jpg

İslamda Münafık diye bişi vardır.Bu bir yana o dönem bldiğim kadar Masonlar dine fitne koymak için ki bunu her dönem yaparlar bugünde var Ergenekon için çalışan hacı hocalar.Neyse o döenmde de görevdeydiler Atatürk'te bunu öğrenmiş bildiğimiz kadar ve tabi bunların kellesi gider Osmanlı kuralları gereği.Ha dersen hiçmi suçsuz yoktu onu Allah bilir sana hepsi münafık diyemem vabali büyüktür ama İslam'ı çıkarcılık için kullandığını düşündüğü için yapmıştır.Laiklik te bunn gereğidir.Laiklik bizim dinimize ters değildir yanlış anlama tam uygundur.Allah diyorki eğer dini kendi çıkarınız için yani münafıklık yaparsanız ki kafirden daha aşağıdır bu kişiler yeri cehennemdir.Laiklik din ve devlet işlerinin ayrı olması dini kendi emelleri doğrultusunda kulanmamaktır.

Yoksa Gazi'miz ne islama ne dine karşıydı bilakis dindardır ve yobazlara karşın namzaında niyazında biriydi.Ha diyeceksin içki içerdi özel hayatıdır bir ikincisi Allah diyorki zerre iyilik veya kötülük yapmışsanız karşılığı vardır.Buna biz değil bırakalımda Allah karar versin...

Bu hocalar efradını bir numune ile ifşaya gark edelüm, Cihana cühela olanlar trafik lambasında kırmıza galebe çalsunlar heyhaaat!!!;

Turgut Özakman'ın tamamen kanıtlara ve delillere dayalı tarafsız olarak yazdığı Şu Çılgın Türkler kitabından aydur; (ayt- fiili söylemek anlamındadır.)

Atatürk henüz cumhuriyet ilan edilmeden önce toplumda ulema,hafız,din adamı diye bilinen ünlü bir din adamı sınıfını bir hafta sonrası için meclise davet eder. Bu davete icabet edecek olanlar için bir de şart koşar. Gelen ulemanın Bakara Suresini 288. ayetine kadar ezberlemesini ister. Aradan bir hafta geçtikten sonra çok sayıda din alimi sıfatlı olan zat meclise gelir. Atatürk hepsine hitaben;
Efendiler! Sizlerle görüşeceğim. Ama ilk önce biliyorsunuz bir şartım var. Bakara Suresini 288. ayetine kadar ezberlediniz mi? Ezberleyenler kim? diye sorar. Tabi bütün salon büyük bir iftiharla ve bilge tavırla elini kaldırır. Atatürk'ün cehresi bir anda değişir. İşte Türkiye Cumhuriyeti devletinde bu yüzden sizlerin zihniyetine asla yer olmayacaktır. Çünkü Efendiler! Bakara Suresi 288 değil 286 ayettir.

Bir tane kişi bile "aman efendim Bakara Suresi 286 ayettir. Yanlış söylüyorsunuz" dememiştir. Din alimi olarak gelen onca kişi cahil-i cühela olarak kuyruk sokumlarından başlayan ibretlik kuyruklarını bevl noktalarına kıvırarak kaçar gibi meclisten uzaklaşmışlardır.

Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz

ATATÜRK ün adını anmayan ne mutlu TÜRK üm de diyemez. işte bunların hangi millete hizmet ettikleri ortada

ATATÜRK ün adını anmayan ne mutlu TÜRK üm de diyemez. işte bunların hangi millete hizmet ettikleri ortada

ne diyor zaten onların liderleri! "sen " Ne mutlu Türk'üm" dersen,onlar da ne mutlu Kürd'üm der "
ne beklersin bunlardan?
Atatürk bu sözü söylerken insanlara ırkını değiştirsin gelsin diye demedi.sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin varlığını,bölünmez bütünlüğünü,ve yurttaşlığını zihninde kabullenmesini istemiştir.zorlamamıştır...

işte biz bu hainle maalesef aynı oksijeni soluyoruz büyük ihtimalle ya fethullahçı ya pkk lı bu hain

Vaybe ne durumlara düştük yazık valla ATALARIMIZIN kemikleri sızlıyordur kesin Arkadaşlar lütfen TÜRKİYE'NİN zaferlerini bir şeye bağlamayın asla yanlış düşünmüş olursunuz. umarım AKP TÜRKİYENİN başlıca konularını halleder yoksa çok kan dökülecek diye düşünüyorum

Geri