vay ne destanlar dokmussunuz.koclarım benim yalnız soyle bi durum daha var bir zafer bir kişiye mal edilirse dememekte serbesttirler..
cunku zaferler milletlere maglubiyetler liderlere aittir.
herşeyi ataturkun şahsına indirgeyip vay o olmasaydı biz olurduk geberirdik demenin bi manası yok o olmasaydı Osmanlının baska komutanları vardı.Atatürk Osmanlı Devletinin maaşlı bir komutanıdır.gökten inmedi.onu yetiştiren ruhta cumhuriyet mumhu8riyet gibi zrvalıklar degil Osmanlı Ruhu idi.
artık akıl mantık çerçevesinde dusunun.
Zamanında necdet sezerde Allah dememişti veya diyememişti :goz:
neden acaba ???
vakitin yaptığı neyse bu da öyle bir şey değil mi ???
önce takkeleri bi önlere alalım ,adam gibi kritik yapalım ;sonra kim ak-kim kara tartışalım .
Anmayabilir.Büyütmenin anlamı yok Çanakkalede Atatürk var mıydı vardı eee büyütmenin anlamı nedir?
Hayır yoktu derse koyarsınız arşivi al kardeşim buyur argo konuşmak gerekirse kapak niyetine buyur.
Çanakkaleden bahsetmiş daha ne desin.İlla Atatürk.Bence çok önyargılı olmayın gıybete gerek yok.
Bunu kim söylüyor kim bizi birbirimize düşürüyor.İslam'ın değerlerini özel günlerini ve şahıslarını hiçe sayan Medyalar.Sayfayı açıyoruz bazen islami şeyler de yapıyorlar vebaline girmeyelim ama hemen solunda bir kadın ve çıplak poz sayfa 4te hadi girin bakalım.
Yalansa yalan diyin isimde verebilirim.
Allah Çanakkalede ve diğer savaşlarda nasıl bizi kurtardıysa ve bunu yaparken birilerini vesile ettiyse Atatürk'te bizim için son derece değerli bir şahıstır.Kimsenin anması veya anmaması sevgimizi azaltmaz tersine çoğaltır.Atatürkçümüsün açarsın gezeteni yada siteni hergün Atatürk ile makale yayınlarsın gerekirse gazeteye kendi sitende cevap yazarsın olur biter.
Bende Taraf'a bu yüzden biraz önyargılıyım ama yaptıklarınıda unutamıyorum.Ama benim sevgimi değiştirimi bunlar...
Bunlar biindik hamleler
Bazılarının yaralarına parmak bastıya vakit ondan bu kadar acı
Vakit ansa ne olur anmasa ne olur ....Vakit anmasa anılmayacak sanki ATA :durdurun
vay ne destanlar dokmussunuz.koclarım benim yalnız soyle bi durum daha var bir zafer bir kişiye mal edilirse dememekte serbesttirler..
cunku zaferler milletlere maglubiyetler liderlere aittir.
herşeyi ataturkun şahsına indirgeyip vay o olmasaydı biz olurduk geberirdik demenin bi manası yok o olmasaydı Osmanlının baska komutanları vardı.Atatürk Osmanlı Devletinin maaşlı bir komutanıdır.gökten inmedi.onu yetiştiren ruhta cumhuriyet mumhu8riyet gibi zrvalıklar degil Osmanlı Ruhu idi.
artık akıl mantık çerçevesinde dusunun.