Usp'den Format ATma

Desteklemiyor diyen arkadaşlara şaşkınım emektar p3 destekliyordu!!!
Nası bi anakartınız var?

GerekLi ßöLümde..

mrb arkadaşlar.
bende sony vaıo pcg-r505dc model bi latop var(eski bi model) bu pc nin cd room u çalışmıyor durumda ve format gerekiyor.bıos ayarlarında ise cdroom floopy ve agdan format seceneklerı bulunmakta.yanı usb den format atma gibi bi şansım varmı?? varsa bunu nasıl yaparım? 2 3 gündür arastırmaktayım bulamıyorum bı cozum.ÇOK ECELE YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...windows ortamınada giremiyorum.yanı sistemde çökmüş durumda.windows/system/config/ gibi bi hata veriyor.

Arkadaşlar usb den format atılabilir ama yok dosyaları diske kopyala sonra usb den başlat diye o kadar kolay değil o iş. dosyaları kopyalayıp usb den başlatmakla bitmiyo, çok yanlış bi başlık bu, usb yazmasını bile becerememiş arkadaş usp yazmış, ilk önce anakartınız usb boot destekliyo olmalı, sonra sonra usb belleğinizi bootable şekilde biçimlendirmeniz gerekiyo....

bi sürü iş, ve açık ve acı bi gerçek, usb den format atabilmek için bi tekne ekmek yemek gerekiyo, bilgisayarı iyi biliyorum diyen birisi yapamaz bunu. forumlarda buna benzer başlıklar var, isterseniz deneyin... herkes vay canına vay canına demiş de burda. sorun bakalım başlığı açan Mucidimiz bu şekilde kaç tane format atmış...

CD den formayt atmakla USB den atmak arasında ne fark var.

Usb den daha mı hızlı kuruyor ?

usb flaşbelleginizi nfs sistemiyle formatlayın fat olursa olmuyor bunun için yardımcı format programları var bulabilirsiniz

ya gidin işinize anlamıyonuz etmiyonuz gelip burda yazı yazıonuz, o dediğin yöntemle format atıldığını göster gel benim bilgisayarımı al, haa yok atamazsan gel benim s..... al üstüne otur.. bir daha bilmediğin konudada yazı yazma, bu lafım böyle format atılır diye destekleyenler içinde geçerli..

ben bu yöntemi biliyordum.
USB 2.0 ile win7 kurmuştum gayet seri oluyo tevsiye ederim.

ya gidin işinize anlamıyonuz etmiyonuz gelip burda yazı yazıonuz, o dediğin yöntemle format atıldığını göster gel benim bilgisayarımı al, haa yok atamazsan gel benim s..... al üstüne otur.. bir daha bilmediğin konudada yazı yazma, bu lafım böyle format atılır diye destekleyenler içinde geçerli..

bu çocuk neden bukadar sinirliki :D

yani ben kandım hepımızmı kandık bı kere başlıga bakın usp bellekten format atmaymış bi kez o usb ....

bu arıza arkadaşlar heralde bilgisayarda sadece oyun oynayıp müzik dinliyorlar :durdurun
hayır bilmiyorsanız denemediyseniz niye konuşuyosun
arkadaşlar usb den format en kolay format yöntemidir çok hızlı seri şekilde atarsınız ,,cd dedki gibi 2 saat sürmez ,ben kendim 3 defa attım
bazı süpriz yumurtadan çıkmış arkadaşlar var:durdurun heralde daha etraflarını tam göremiyorlar

Ben 1Terabayt'lık harici HDD'den bootsuz direk setupla kurabiliyorum sistemleri..

Eğer cd-rom dan kurmak istemiyorsanız harici HDD temin edip ordan format atabilirsiniz...

ben bu yöntemi biliyordum.
USB 2.0 ile win7 kurmuştum gayet seri oluyo tevsiye ederim.

Kardeş usb 2 den nasıl kurulum yaptın banada anlatsana bende içindeki dosyaları direk attım sonra biosdan sectim ama devam etmiyor anlatırsan seviniriö

birde şu iso. dn cd ye cekiliyor diyorlar ben partlardan cıkardım ve karsıma tek rar dosyası halinde yine cıktı onuda cıkardım ama iso lu bişş yok yaa kafam karıstı valla :)

Kardeş usb 2 den nasıl kurulum yaptın banada anlatsana bende içindeki dosyaları direk attım sonra biosdan sectim ama devam etmiyor anlatırsan seviniriö

Flash diskini booable yapman gerekiyor google da arat zebil gibi anlatım var

Flash diskini booable yapman gerekiyor google da arat zebil gibi anlatım var

Kardeşim saol da hardisk dolu benim ya eğer biliyorsan cd ye yazmayı anlatırmısın sana zahmet iso mudur nedir rarlardan cıkardım partları ama hala cd ye cekemedim kardeş ya eğer msn dn yardımcı olursan cok sevinirim 2 haftadır böle

Geri