Usp'den Format ATma

usp den format atma :D:D:D:D:D:D süperdi.yanlız ''usb'' den yazılım yüklemeyi her bios kabul etmiyo.''usb'' boot seçeneği olsa dahi.ancak yeni sistemlerde mümkün de... adamlarda cd okuyucusu yoksa böle bişey yapar.yoksa niye ''usb'' den format atayım?????(bu arada usp tabanca.hala gülmekteyim:D:D:D:D:D:D:D)

arkadasım adam yanlıs yazmıs olamazmı ayrıca usb'den format atma wındows 98'de bile mevcuttur ama bilgisayar kullanmayı bılıyosan tabi:durdurun HAde RAHATINA BAKH:victory

MiLLetin DaLgasını GEctigi YerDe BiziM RüzGarıMız EsEr...:saskin

her bilgisayarda işlemez bu

USB'den format Çekmek Mümkündür.

Arkadaşlar Usbden format çekmek diye birşey vardır. Ama önemli olan usb ye xp yada vista dosyalarınızı direk atmak değildir. Win98Boot. Dosyası ve Yanında Hp Usb Boot Key denilen iki programı indirmeniz gerekmektedir. Bu iki programda yaptıgınız işlemlerden sonra usbniz boot olmuş olucak işte o zaman xp yada vista kurulum dosyalarınızı usbye kopyala***** yeniden başlattıgınızda otomatik olarak msdosa düşecek ve bildiğimiz eski dos komutları ile xpyi kopyaladıgımız dosyanın içine giricez ve ordan cd i386 yazıp i386nın içine giricez sonra winnt yazıp entere basarak kurulumumuzu başlatmış olucaz. Biz genelde bu işlemleri cdromları bozuk olarak gelen laptoplarda yapardık. Masaüstü bilgisayarlarda da olur. Ama tabi normal pclerde bozuk cdromları direk değiştirme imkanınız var. Laptoplarda o kadar rahat değil...

Ayrıntılı olarak öğrenmek isteyen varsa beni ekleyebilir.
[email protected] ----) bu msn adresimdir.

arkadaşım boot edebilmen için anakartın usb yi açılışta görmesi lazım bu da her anakart da yok
konuyu açan arkadaşta şaka yapıyor olmalı vallaha beni güldürdü.

arkadaşım boot edebilmen için anakartın usb yi açılışta görmesi lazım bu da her anakart da yok
konuyu açan arkadaşta şaka yapıyor olmalı vallaha beni güldürdü.

allahım yha arkadası sız bosa yasıyosunuz wallaha yha:durdurun:durdurun bilgisayar acılırken bios'a gir hdd yerine usb ı sec res at acılırken ılk usb yı okur:melek

beyler sakamısınız yada piyangodanmı cıktınız siz yha:D:D:D anakart desteklemıyor dıye bıse olmaz girersin boot menusune ordan usb'i secersın reset atarsın gorur cok güldüm wallaha size:D:D:D

hayır saka degil fat sekidle bicimlendirim usb yi sonra cd deki sistem dosyalarını atın usb ye ordan baslatın tmm işde;) hepsi için gecerli tüm boot lu yazılımalr için sadece windows degil. illahi disketten cd den boot edicen diye bi kaide yokmki :D hatta dos dan anlayan için hdd niizm bi köşesine yükleyin sistem dosyalarını cd siz atın:D

Format için CD-Room şart değil,
eğer 1 GB kapasiteli bir flash belleğiniz var ise onun içerisine
Windows XP yada Vista kurulum dosyalarını atın ardından bilgisayarı
restart ederek ilk açılış ekranında delete tuşunu tıklayıp oradan
boot seçeneklerinde USB opsiyonunu seçerek kayıt edin ardından yeniden
restart atın direkmen USB aracılığı ile format çekebilirsiniz...

BİR TEŞEKKÜR:victory

By SuHa:saskin

vista kurulum dosyalarını usb ye atcam öylemi??:D

kardeş vista ultimate 5 gb :/

emeğine sağlık kardeş. Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu.

Arkadaşlar laptop'un cd sürücüsü bozuldu,bu konuyu yeni gördüm.Burası HH paylaşım yeri değil mi.Şuan da değiştiremiyorum cd romu 150 ytl istediler.Şu usb den format atmayı bilen bir hh ci arkadaş etraflıca açıklayamaz mı?Teşekkürler.

bi kez...

yani ben kandım hepımızmı kandık bı kere başlıga bakın usp bellekten format atmaymış bi kez o usb ....

velevki atılıyo..hayatımızı nasıl kolaylaştıracak :D

Geri