Usb yazıcı takılıyken flaş bellek kopyalama hatası

serdarsert

New member
Reaction score
0
Selamlar...
Bilgisayarrımda yazıcı usb den takılı ve açık iken (Hp Lazerjet 1020) herhangi bir flash diske veya hafıza kartına dosya kopyalarken (Yol çok derin) hatası veriyor ve kopyalamayı durduruyor. Yazıcıyı kapatırsam veya kablosunu cıkarırısam kopyalama problemsiz halloluyor. Format cektim, başka cd den windows yükledim (sp3) olmadı . Driverler ana kartın kendi cd sinden yüklendi. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

driveri yeniden yükle bence uyuşmuyo olabilir windows hep böle yapar kardeş ..hadi kolay gele işine yarayacak hanbgisi ise onu sonra yükle yani

Yazıcının Driver'ını dikkatli bir sekilde yükle.Sorun Ortadan KaLkıcaktır.

Yeni hdd e windows u normal kurdum yazıcının driverini int ten yeni indirdim normal kurdum. Formattan öncede sonrada problem aynı. Önce sp2 vardı şimdi sp3 kurdum. Ana kartın driverleri varsa int te onu arayacam.

Aygıt yöneticisinden bütün usb leri kaldırdım. İnt ten ana kartın yeni driverini indirdim kurdum. Az önce 1.5 gb dosya kopyaladım problem cıkmadı. Herhalde problem halloldu. İlginize teşekkürler.

Aynı sorun bendede oluyor bu sorunu ne yaptı isem çözemedim yazıcıyı kapattığım zaman ancak bu sorun ortadan kalkıyor bir güç çakışmasından meydana geliyor

Geri